torsdag 17 augusti 2017

Hycklare med mera

Betvivlar inte orsaken till bilden. Den talar sitt tydliga språk! Denna sökmotor har på kortare tid än Bilderberg maffian skapat "ägare och tjänare" tragiskt. Så är hur som helst fallet. Yttrandefrihet skall aldrig kränkas! Då väljer man alternativ vilket man gjort för länge sedan. Likaså med social media och snart också mobiloperatör. Det är bara en tidsfråga. XX för svinpatrask är helt lämpligt. Vad är XX? Det vet man själv och det stannar hos er själv till......tids ände.
Världen har blivit ett enda stort rxvhål sedan somliga ska ta makten och dominera FEL folk! Det är inte det minsta märkligt allt som händer när människor inte får utlopp för lustar, aggressioner och vrede, frustrationer med mera! När dessa sedan inriktar sig på dessa organisationer finns ingen räddning lika lite som medan islamiska staten fanns och offren för denna terroristorganisation. Mer behöver nog inte tilläggas, missförstånd, vantolkningar och missbedömningar är och förblir vardagsmat världen över och problem som inte fanns i Europa eller USA, Ryssland, Kina, Japan kommer att importeras med nyanlända och illegala, utvisade som gömmer sig och övriga.

1 kommentar:

  1. Fy fan vad värdelöst! De sämsta satans blaskor som inte borde få existera alls är de vars artiklar inte har ett namn utan bara blaskan namn och redaktion och massor av reklam och kopierade nyheter som inköpta reportage och händelser. Dessa blaskor bör helst lägga ner eller sadla om till reklambyrå eller annat. Idioter som skriver "viralt" "klippet välter nätet" "upprör internet" och byter uttryck trots att det är samma klipp borde tvingas till konkurs! Nättidningar nästan eller helt utan reklam är de bästa. Så är det bara. Värdelösa typer utan något som helst innehåll i livet borde aldrig få tillgång till en blogg eller hemsida eller liknande de förblir de värdelösa de alltid varit och är sedan födseln.

    SvaraRadera