fredag 18 augusti 2017

Senaste tidens och veckans händelser

Vet inte ifall man laddat upp bilden tidigare men en eftermiddag när man var på väg hem tog man fram andra mobilen och upptäckte till sin förvåning att skärmen var svart när man tryckte på och då startade den kort och tillfälligt utan att man hann reagera så man upprepade proceduren och upptäckte att batteriet var utan ström och med bägge powerbank inne på jobbet så fick man vänta tills man kom hem med att ladda den och då såg det ut såhär
Så en liten bildserie eller flera bilder av samma motiv (eller produkt) och var föreligger skillnaden i dessa bägge burkar med likadant lock, likadan burk till utseende och färg? Jo, snart skulle även den blinde upptäcka skillnaden varför gula pastiller i en burk och vita kapslar i den andra - GURKMEJA i de gula pastillerna inte GURKMEJA i de vita kapslarna. Nåja de är säkert minst lika bra som de gula.


Så till sist upptäckte man något i akvarium fyra, en Mini Elefantsnigel! Helt otroligt att man lyckats igen och den här gången ska den (eller de?) få vara kvar i samma akvarium som de andra sniglarna, räkorna och fiskarna för trots allt måste det vara ganska bra klimat där även om det inte är gnistrande rent och helt genomskinligt utan något grumligt och det är ju inte en själv som bor där så varför ska allt vara gnistrande rent men kanske fiskdöd, snigeldöd, räkdöd när det faktiskt är bäst som arterna som lever där vill ha det.

Och så var det med det för denna vecka. Dag två av två ledig efter helgjobb. Känns mycket bra och sedan får man se hur de närmaste dagarna ser ut men det blir som vanligt, inga direkta förändringar.

1 kommentar:

  1. Läste att Jimmie inte var bjuden till miffots kalas. Självklart måste ju någon med ansvar över landet och folket ta uppgiften. Det utgör den markanta skillnaden mellan medhycklare till undergångsfacisterna vilket är socialdemokraternas korrekta namn år 1969-2018! De och Mupparna är förutom allt i skammen Sverabiens folks mastodontiska val. Gas åt dem alla. Vad vi verklighetens folk behöver det behöver vi!

    SvaraRadera