tisdag 1 augusti 2017

Bland godare läskedrycker

Det måste man ju hävda att den Cola man köper hos EKO butiken i Umeå. Den är tydligen etablerad (eller något?) 1967 men den är absolut törstsläckare, läskande och mycket god. Det enda negativa om man nu är fattig är att den är dyr. I övrigt handlade man en större burk Cocosolja, Cola burken, havregryn, osaltade pistagenötter och av misstag en påse tranbär. Tog påsen med tranbär för den med lakrits godis. Nåja, tranbär är nyttiga också så det funkar till frukost och det drygar ut frukostmålet.
Tre av fyra burkar totalt, fjärde lämnades på jobbet då man innan semester tog med sig en som måltidsdryck  p.g.a. idiotjävlar som inte ser till att det finns att köpa!

1 kommentar:

  1. Det finns oftast aldrig något positivt att skriva om men när det gäller EKObutiken gör man undantag. Trevlig lokal lite gammaldags och bra utrymme utan risk att riva ner något samt det bästa av allt en trevlig ägare som är "Välkommen" med kunder direkt mycket väl bemötande och lämplig att samtala med. Till skillnad mot den sjuka kärringen i Mix butiken som man av naturliga skäl bojkottat och det var av den anledningen att hon lovade att man skulle få något gratis vars datum var utgånget men vid närmare granskning av kvittot när man kom hem hade häxan tagit 50 kronor för produkten likväl!!! Därmed undvek man det marknadsståndet i somras. Dessutom har man bojkottat dess sida på Facebook. Så går det när man vill göra sig fiende med alla. Hade varit bättre att besöka kurator eller psykolog efter att ha blivit rånad i butiken för ett par år sedan än att hoppa på new age rörelse. Men det lär visa sig i slutet vart hän det bär. Själv lider man inte alls för tvålar lär räcka länge och sedan är det bara att ta reda på andra återförsäljare av dem, kosttillskott finner man på nätet. Så var det med det.

    SvaraRadera