lördag 29 juli 2017

Blomsterytan med mera

Innan man åkte ut till blomsterytan åkte man och handlade lite inför Arbetsveckan  och det blev bra till slut. Gick runt och kollade på brödavdelningen om glutenfritt bröd men fann inget där och man hann misstänka att de inte hade men borta i en av frysdiskarna där fanns åtminstone hjälpligt så det blev vad det blev.
Kvittot på livsmedel (ovan)

Sedan blev det en sväng till blomsterytan och det blev riktigt bra resultat
På väg (ovan)
 
men klippare och trimmer fick jobba på i onsdagskväll för det var över metern högt och tistel växte knippvis! Om man krattade ihop gräset skulle det bli en ordentlig hög men det får ligga där det ligger tills vidare.
Blomsterytan bakom bortre ogräset (ovan)
 
Sköldpaddsört (ovan)
Fordon man färdas i (ovan)

Nöjd och glad osötad choklad.

1 kommentar:

  1. Man har aldrig lyssnat på någon podcast eller liknande. Det är inte avsikten med internet. Det är att ta del av information grafik, rörliga bilder, musik från bra sidor och filmklipp från tuben, Daglig rörelse eller andra trevliga sidor. Det är säkert något femtiotal sociala medier och liknande man aldrig brytt sig om och som det heter "vad man inte vet mår man aldrig illa över" och det stämmer utmärkt. Även om man många år senare av ren tillfällighet råkar se något som man själv lagt upp är det inaktuellt sedan rör det sig oftast om barn och ungdomar som saknar egna liv. Allt man laddar upp i form av filmklipp är rent för skojs skull och saknar till och från någon idé alls då man bara filmat! Somliga klipp har relevans men det är det ingen som helst som har den blekaste aning om när mam aldrig blivit tillfrågad. Visst har man åtskilliga mängder kortare och längre klipp dessa finns dock inte tillgängliga någonstans på internet medan andra finns överallt och ingenstans på internet. Så har det varit i cirka tretton år. Självklart är det ju så att alltför personliga sekvenser och klipp hamnar aldrig på internet så den moralen har man. Annars bryr man sig föga eller inget.

    SvaraRadera