måndag 17 juli 2017

Laddad inför hösten

Nu och tidigare har man laddat inför sensommaren och delvis hösten. Kosttillskott bra för vad man behöver. Tidigare har man aldrig haft annat än vad som funnits i livsmedelsbutiker. De produkterna gjorde ingen större nytta vilket man fick erfara och då blev de lämnade och sedermera kastade. Somliga av de på bilderna tar man nu och de gör skillnad motför tidigare år. Många människor tar kosttillskott och det har sina fördelar. Medan somliga insjuknar av mediciner och dåligt leverne som de själva ofta orsakar själva och fortsätter att förbruka sin hälsa och ekonomi på ett klart destruktivt sätt ser man själv att inte hamna i närheten av såna situationer då man tyvärr gjort det tidigare och drabbats av sämre hälsa och ekonomiska bakslag. Då föredrar man att rehabilitera sig och orka med vad det krävs och lite till.

Produkterna på bilderna är några av alla som är bra beroende på vilka problem eller vad som behöver åtgärdas. Organiskt svavel är fantastiskt liksom Ionosil Kolloidalt Silver. De och de övriga mineralerna och vitaminerna finns att läsa om på internet. Undvik dock negativa utdömande sidor.

1 kommentar:

  1. Vad man kan acceptera är att D vitamin inte är en vitamin utan något annat. Sedan finns alltid "experter" som ibland eller kanske oftast rådgiver i vilken ordning och vilken mängd man bör ta mineraler, vitaminer och tillskott som om alla människors kroppar vore lika. Därav går man hellre på förpacknings rekommendation än lösa personers! Kolloidalt Silver kan aldrig överdoseras då det innehåller 99,999% avjoniserat vatten och 0,0001% silver. MSM är ett utmärkt utrensande och avgiftande pulver likt salt men långt mer effektivt mot förslitningar i kroppen och välgörande för kroppens samtliga organ. Vad de andra mineralerna, vitaminerna och tillskotten fyller för funktioner kan man söka sig till. Som man så finurligt skrev på ett socialt media "googla och du skall finna". Sedan får människor i allmänhet vara så sega de vill i hippocampus.

    SvaraRadera