onsdag 19 juli 2017

Nya Tider alltid intressant läsning

Jaha då fick man alltså senaste numret av veckotidningen och den innehåller ju alltid bra artiklar som reportage som oftast inget annat media tar upp, varken gammelmedia eller alternativ nätmedia och det är ju lite tråkigt och väldigt synd men alla har väl olika inriktningar och intressen. Tack och lov! Att den här tidningen finns även om man själv antagligen är ensam prenumerant där man bor. Nackdelen, inte för tidningen, men läsare och Svenska folket är att den kostar och när skräp såsom Metro delades ut som gratis tidning även här uppe i norr tar folk ibland för givet att även innehållsrika riktiga tidningar ska göras likadant. Det får man hoppas att de aldrig gör!!!

Som enskild privat prenumerant gör man som man vill och aldrig gynnar man de man anser mindre bemedlade med att lämna en bunt tidningar någonstans för allmänhetens beskådan. Nej, när så tidningen för en själv är inaktuell så åker den till pappersinsamlingen tillsammans med andra tidningar och skräp som ibland dimper ner i brevlådan och då ser man till att tidningen hamnar långt ner under övrigt papper så att ingen eventuell snyltare kan gratisläsa den! Betalar man inte skolen man heller icke läsa! Basta.
Orsaken till dubbla bilder är att den övre är tagen utan och den nedre med blixt.

1 kommentar:

  1. Otroligt oroligt runt om i landet. Läste om ombud för något fack som inte fick fortsätta pga politiskt aktiv i Sveriges enda oppositionsparti. Det politiska parti övriga toastolar och latriner till partier röda, blå, gröna, gulgröna, mörkblå gör allt för att förakta men stjäla dess idéer är latriner och toastolarna bra på att göra för att förfina uttryck men vi genomskådar dessa falska aktörer och demagoger! Är fackförbund så föga bemedlade att de tror att fd medlemmar inte klarar sig smärtfritt utan deras klumpiga regler och LO kolossen så lär de bli varse om motsatsen snabbare än de finner några som helst lösningar för sina egna problem!!!

    Oavsett kan faktiskt och borde oppositionspartiet så omgående som möjligt byta namn så kan det tidigare namnets förflutna raderas lika fort som demokrati och rättvisa för arbetare, pensionärer, studenter och övriga inkomsttagare. Lämpligt namnval hade varit Realisterna.

    SvaraRadera