lördag 22 juli 2017

Dagen innan

Skjutsade in syskon till schtan och passade på att handla lite på affären man ytterst sällan besöker och det har ju sina naturliga förklaringar. Man jobbar inte längre i dess närhet. Dessutom ligger det åt Flanders för långt bort. Köpte bland annat en smörgåsgrill som funkar  (Vilket inte gäller allt från den affären minns klart förra året och skrotet då) sedan blev det lite lämplig middagsmat enligt bilden och det blev gott, smakrikt och rent delikat. Smörgåsgrillen får man prova längre fram. Ja igår gick man med ett brev på postlådan en av de två enda som finns med mindre än 10 meters mellanrum! Märkligt att tiderna försämras så katastrofalt. Nåja, efter det gick man till en lokal affär och handlade prisnedsatt smaksatt kaffe och lite fruktskålsdekorationer ett päron och en banan och en trevlig liten blomkruka i plast med konstgjorda småblommor . Kaffet var inte riktigt rätt sort, hade tidigare i julas köpt Wiener nougat och det som blev köpt nu är hasselnöt. Det spelar nog ingen större roll då det är drickbart i varje fall.

Idag har man i n t e varit ute på något eländes internet och fäjsbouk. Har inte funnits tid, har suttit vid datorn  (laptop) men sökt och funnit och röjt och städat i externa hårddisken och USB sticka och det tog sin tid så fortsättning följer imorgon. En vecka kvar av långledigheten, blir att vända tillbaka tidsramarna. Så är det och knappt en glimt har soljävel synts till. Då kan den fan hålla sig där till nästa år!
KAN NOG KOMMA ATT BLI NÅGOT 
MUMMA! FÖR LÄCKERGOMMAR! 

1 kommentar:

  1. Hot macks blev jättegoda. Pojkfan på affären måste ha haft hjärnsläpp då han sa att kvittot gäller öppet köp i 30 dagar! Inte fan är det så. Det är ju ett års garanti för fan. Det är klart kassabiträdet var en negur och såna saknar vad vi har. Ja inte gällde rea på det mesta som affären skyltat med nej det gällde tydligen bara det gamla kaffet. Då var det färdighandlat på den affären!

    SvaraRadera