fredag 21 juli 2017

Alltid ska det fungera!

Man blir oftast trött på sociala medier tur att man bara har egentligen ett! Psykosociala sopor är nog till och från rätt benämning på avfallet. Så är det tyvärr med mer och mindre del mesta på det digitala nästet internet en oändlig djungel av outforskade vildmarker och ingenmanslandskap. Många är de som går vilse och tro det eller ej! Än fler är de som väljer att helt stå utanför det hela. Var och en väljer efter egen smak och tycke som eget behag och behov. Med all kontroll, alla lagar och censur och häxjakt och allt man kan tänka sig måste  internet ha förlorat mer för varje dag än vad industrier förlorat på decennier. Så blir det när hela världen ska vara med och bestämma. Under nio år fanns ingen tid eller utrymme för detta mastodont ormbo personligen! Man hade mer än fullt upp med annat som åt upp alla dygnets timmar. Bild scanning, dokument skrivning, lära sig mer och mer om datorer och dess egenskaper som egenheter och sätta i och ta ur olika tillbehör och dess komplement. Det var nog den bästa tiden när man lyckades med det mesta man gav sig in på.

Tiderna förändras och numera känns det mesta inom den digitala världen som mindre nödvändig då androider finns och applikationer som gör att den laptop man har blir mer sällan använd under arbetsåret och man har tillbringat en del tid på det på bilder nedan. Liksom det mesta med den digitala "tekniken" som datorer och enskilda digitala enheter så "kraschar" de väldigt lätt och är extremt känsliga för minsta lilla. Det är därför ytterst märkligt att det finns så utbrett runt om i världen. I städer hänger elförsörjning i hela städer och byar på skör digitala sopor till kostnader på miljarders miljoner. Ytterst skrämmande. Så avslutar man där annars skrämmer man slag på alltför många.
DET HÄR ÄR HELT RÄTT SYMBOL! 
VILKA ÄR DÅRAR ATT INTE FÖRSTÅ? 

1 kommentar:

  1. De armade sjuklingarna är så stolta över herr Zuckerbergs "gilla" att de inte lyckades ta fram ogilla eller avstå uttryck utan behöll "gilla" med löjligheterna "älskar", "skrattar", "ledsen" och "arg". HELT värdelöst! Så värdelöst att många inlägg från olika grupper eller annat som man tyvärr ibland oftast uppdateras pga att man följer inte bryr sig om att ens läsa utan scrollar (rullar) ner snabbt så att man slipper läsa skiten. Många tycks inbilla sig att de kan skriva "håller ni med - gilla och dela" eller "vill ni ha förändring - gilla och dela". HUR DUM får man bli??? Inte blir det några som helst förändringar för att man gillar och delar något på den sidan det är ju bara en vidarespridning för att fler ska gilla gruppen eller vad det nu är de utger sig för att vara!

    Nä sån skit får en att sluta gilla och även sluta följa och det är tur att de möjligheterna finns annars lämnade man ju skiten för gott! Och ballingen den dåren till statsminister som inte har en enda kommentar på senaste skandalen som hotar rikets säkerhet och yrkes som privatpersoner. Nu måste alla göra slag i saken och avsätta hela samlingen ynkryggar som skäller ut svenska folket när de ryter ifrån!!! Det skall göras omedelbart.

    SvaraRadera