måndag 24 juli 2017

Så ser den ut i verkligheten

Som sagt så ser den ut stridsamuletten som man inte bär längre utan den får ligga skyddad i en ask. Den beställde man någon gång i början av 1990 talet. Medan de flesta andra som ville bära någon form av "Vikingasmycke" kring halsen ofta valde, inte helt osannolikt, Tors hammare. Aldrig såg eller till denna dag ser man någon enda person bära denna underbart vackra stridsamulett. Det bevisar en hel del bl a vilka fånar de innerst inne är. Det spelar ingen roll hur tuff eller frän de tror de är, man ser igenom den oftast genomskinliga fasad de ofta försöker dölja osäkerhet som annat bakom. Numera är det så olidligt populärt med alla dessa fula tribe tatueringar och halvkroppstatueringar så man kräks när man ser diverse nollor med dessa! Fy för fan! så otroligt fult och oftast groteskt. Nej, då föredrar man den traditionella tiden med halssmycken och tröjtryck och ett som annat men - INGA tatueringar.

 Det är inte vidare svenskt att gadda sig alls! Lika lite som med allt annat de utsätter sig för vare sig det gäller sträcka ut diverse kroppsdelar som öron, näsa, läppar med mera.

1 kommentar:

  1. Vilken tur att man är flexibel. Var till blomsterytan hjälpte syskon med trimning av gräs och ogräs. Skönt att få sånt gjort. Känns bra med glutenfri frukost och kosttillskott med mera. Än är det rätt långt innan slutet....av boken men man har ingen större brådska då det kommer helger som kanske kan innehålla lite glimtar tid till att läsa. Blir nog att åka upp och fota blomsterytan så det kan bli något lämpligt inlägg idag eller imorgon. En få si va he bli.

    SvaraRadera