torsdag 20 juli 2017

hTc'n gav riktigt bra bilder - ofta

Fann några gamla bilder man tagit på lite modelljärnvägs modeller. Antar att man köpte dessa i Holmsund i juni 2014 då man hade en del jobb där. Dessa askar och modeller har man kvar nästan orörda och det har sin anledning i att man inte finner varken tid, utrymme eller byggmaterial att påbörja något "landskapsbyggande" därmed har man lagt det på is som det så fint heter. Köpte någon startsats Märklin bana med ett lok och två vagnar år 2012 sedan dess har man genom en arbetskollega fått köpa och ibland fått en hel  del "komplement" så man lär inte vara utan material i första taget! När det blir aktuellt att påbörja byggande. Skenor, Växelspår, el stolpar, fordon, nubb, skruvar, el prylar med mera har man fått tag på förutom det man själv hade innan. Kul ibland att sätta upp lite mindre "objekt" som oftast inte blir mer men man får se när det blir. Bilderna talar för sig själv.
 En del modeller har använts och finns inte kvar i förpackningen.
 Denna förpackning är dock intakt. Vilken den förblir till dagen nalkas.
 Modellerna är gamla klassiker. Detta är en av två bilder.
 Detta är bild två. Har förutom dessa bilder ett flertal bilar samt soptunnor och lite allt möjligt annat i liknande skala.

1 kommentar:

  1. Vet inte varför men man upptäckte att bild på "musikband" inte finns med. Antar att det inte fanns någon bra bild på den förpackningen. Att bygga ett eget landskap med modelljärnväg mitt i allt kräver nog bilder och det går nog att ordna för som de proffessionella byggarna lär man knappast bli. De har säkert många "minnesbilder" och det har man själv- när man ser bilderna. Det hela med samlandet började med några trevliga bilar i skala 0 sedan har det bara fortsatt.

    SvaraRadera