torsdag 6 juli 2017

Så det kan bli

Pumpade framdäcket på cykeln och skulle cykla en sväng lite längre än normalt. Mindre än halvvägs fick man punktering och fick leda cykeln till Asfaltvägen där man låste och lämnade den. Promenerade tillbaka hem och hämtade bilen så att man kunde hämta cykeln. Kan bli intressant att se ifall det är lappen som släppt från slangen eller annan orsak. Tack och lov! Att det är framdäcket då bakdäcket är mer komplicerat att demontera från ramen. Det blev en kort cykeltur men i alla fall en begynnelse då man inte cyklat frekvent på ett par år, nio år för att vara ungefärlig. Det blev en lunch och sedan vila. Cykeldäcket får bli en senare fråga. På vägen tillbaka såg man saker man aldrig skulle ha reflekterat över annars. Tider förändras skolan högstadiet vars lokal man minns som matsal har numera namnet "lobbyn" och vissa fasader har andra färger. Det är klart det är ju 32 år sedan man själv gick där så anmärkningsvärt hade det varit om inget hade förändrats. Minns inte att det fanns några gungor när man själv gick där men det kan det ha funnits. För övrigt är mycket sig likt. Ensam har man varit livet ut, från födseln i princip. Det är väl anledningen att man aldrig saknar sällskap. Så har det varit, är och förblir. I olika arbetssammanhang är det nödvändigt att ha kollegor men oftast har man löst det själv ibland till nackdel för fysiken. Man har skadats och lider till och från av en del genom smärtor. Det är sånt man tyvärr får ta.

Det är inte många i skithålet man känner numera till skillnad ifrån förr när man var barn och ungdom då kände man de flesta, nu är det mycket utländska och före detta bekantas barn eller barnbarn. Dessa känner man inte. Det finns inget egentligt behov av bekantskap när det räcker mer än väl med grannar och familjemedlemmar.

1 kommentar:

  1. Det spelar ingen roll hur mycket man än kommenterar en betongvägg den förblir konkret och konsekvent lika konstnärligt tom och formlös. Det är exakt likadant med de likformade vänsterextremist sombier som kommer med sina vakuumhåls infall som "vi män måste skärpa oss och upphöra att våldta, tafsa och ofreda kvinnorna" När de väl inser, likt regering och statsminister att det var, är och förblir skäggbarnen som är de kriminella i 99% av all kriminalitet inklusive överfallsvåldtäkter och alla former av ofredanden kommer upplysningar till övriga landet men då tystas detta ner och mörkläggs för kapitalets stora lyckobringare är dessa parasiter! Vuxna tillhörande de 87% som röstade för regering, statsminister, utskott och allt för övrigt politiskt välkomnade även mobbning, ofredanden, tafsande, oprovocerat våld som våldtäkter med öppna hjärtan!!! All vardagsmedia ljuger, skapar påhittade rubriker och spalter för att rädda sin arbetsplats och gör allt i sin makt och överträdelser för att mörklägga verkligheten och sanningen till förmån för att föra befolkning som inte kan komma åt annan information bortom ljuset av korrekt upplysning. Trist när radio och TV är det enda för den delen av befolkningen.

    I Sverige behövs långt mer än makt och regeringsskifte! Det är och förblir en helt annan historia. En grundläggande uppgift hade varit att ett otal böcker hade fått rikstäckande spridning av information. Sedan hade bildandet av grupperingar varit nödvändigt. Därefter vidtagande av åtgärder för att säkra spärrar. Ja, listan kunde göras milslång.

    SvaraRadera