söndag 16 juli 2017

Sköldpaddsört

Ja vad säger man? 
Åkte till blomsterytan för en koll. Det såg mysigt ut och så. Likt en sommaräng.
Bilder blev tagna lite med panorama syftet och det blev rätt chysst. Lite svårt att ta sig fram men man är ju ändå ganska van.
Hade mina saxar med så det blev dels klippt med manuell sax man skaffade från Jula 2010 och den elektriska gräs och kvistsaxen man köpte på Jula 2014. Det syns på bild nedan.
Rensade så att Sköldpaddsört kom fram och vattnade på med BioBact och vatten så får man se sen hur det blir. Brukar egentligen inte använda BioBact där utan hemma men när solen har för dåligt med kraft så måste man göra vad man kan och hoppas att den, Sköldpaddsört, kan blomma i oktober.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att slippa ha facebook messenger, Twitter, Instagram, Snapchat och allt vad de heter. Det räcker och blir över med Facebook på laptop och eventuellt någon gång var fjärde år eller längre logga in på Myspace. Även om man har semester har man ju inte tid e l l e r lust att hänga på sociala medier det vore ett slösande av förtjänad ledighet och den spenderas hellre i bil pä väg till något mål eller göra något nyttigt. Läsa böcker är en sådan uppgift, städa, ta hand om akvarierna, se över bilen, ta itu med cykeln, tvätta kläder, ta hand om blommorna och njuta av ledigheten. För ett par år sedan hade man både facebook och dess messenger på androiden, det var innan tiderna förändrades och den gamla htc'n gick sönder och man införskaffade två ersättare även dessa androider. Ingen av dem har appar facebook eller facebook messenger, twitter,instagram, pinterest, snapchat eller andra sociala medier appar. Man klarar sig med befintliga och av privata behov anskaffade. Egentligen är det lyx att ha två androider då det sällan är någon som ringer. På det finns svaret att man haft en sedan många år tillbaka abonnemang, kontant simkort är bra att ha i nödfall. Därav två androider. Två andra simkort är vanliga varav det tredje är främst för mobilt bredbandsmodem. Så enkelt kan det vara.

    Man har läst och läser om de som blir rånade pä plånbok och mobil. Då är det bra med två för då finns chans att spärra den ena. Någon hade otur att operatör tagit betalt för mobilsvar utomlands. Då är det bäst att inte ha något mobilsvar alls! Mobil betyder ju att det borde vara logiskt att ha ett annat nummer om man reser utomlands och helst en helt annan mobil avseende endast för resor utomlands men det blir för komplext för personer med redan tillräckliga personliga problem, trist för dem.

    SvaraRadera