tisdag 25 juli 2017

Nytt intressant och märkligt

Börjar väl med bilen. Vänster strålkastare upphörde lysa. Kom helt plötsligt och så märkligt underligt för 1 1/2 vecka sedan den hade aldrig tidigare varit minsta glapp eller något det kom bara plötsligt när man skulle åka hem från syskon som fyllde år den dagen. När man vred på halvljus tändes glödtrådsvakt och man klev ur och upptäckte vänster strålkastare ur funktion men dagen därpå tog man elektronik spray och då tändes den och funkade sedan slocknade den. Idag åkte man till schtan och handlade tobak samt fisktillbehör förutom foder och dessutom på en annan affär och handlade personliga hygienartiklar och lite därtill. Innan man ställde bilen I garaget åkte man och köpte lampor och fick veta vad man ville veta, lampan funkade inte på halvljus och glimmade knappt på helljus. Nu lyser bägge strålkastarna men likväl lyser glödtrådsvakt ändå vilket kan ha med dålig jord någonstans. Skönt att ha det problemet bakom sig.

Gjorde beställningar i söndags och igår måndag hos två skilda nätbutiker. Det ena paketet kom idag vilket man hämtade och en del av produkterna finns på bilder. Det ska bli intressant att få smaka något annorlunda och nyttigt enligt boken man läser. Förutom produkterna på bilderna blev det två förpackningar spagetti och två paket pasta penne samt en förpackning Acaipulver och det kan bli ett startskott på något bra, hälsosamt och nyttigt, Acai har man provat tidigare så det vet man är bra!. Så småningom lär det andra paketet dyka upp med massor av drycker så slipper man handla glasflaskor i livsmedelsbutiken. Det är bra att det är bäst.
Då fick man BÄGGE strålkastarna att lysa! 
Gott och nyttigt! för den som vill 
Havremüsli blir nästa och kanske göra gröt 
Acaipulver bästa antioxidant! spagetti och pasta penne 
Butiken man handlade i, liknar mycket ÖoB 

1 kommentar:

  1. Ska bli skönt att återgå till arbetet på måndag. När väder varit piss och ändå inte men vilken jävla tur att man varken är internet nörd eller hänger upp livet på dumburken som många andra. Nej då känns det bättre att ha ett eget liv och det som berör det. Fem dagar kvar så var man rätt less efter första helgen men sedan har dagar och veckor avlöst varandra. Blir väl att ta itu med boken och dess andra halva så att man blir klar med den någon gång och kan påbörja någon av de andra böckerna man har. Kan bli tungrott innan man malt igenom den på över 700 sidor. Slutet gott allting gott sov så gott i flott och slott.

    SvaraRadera