söndag 9 juli 2017

Lördag 8 juli 2017

Text uppdateras när behovet finns.

Helldorado var något man eventuellt kunde tänka sig att se/höra men vad fan då uppträdde de ju fel kväll! Klantskallar! Nåja, misslyckat samhälle misslyckade arrangemang...SUCK!
Här handlade man en bra bit mild getost,  två askar bredbar getost och en förpackning supergoda sirapskakor! Det var värt besöket och getosten är paradis god, sirapskakorna med.
Lördag 8 Juli 21:29. Dåligt att musikframträdande skulle vara först 22:30!!! hur tänker man egentligen? Inte alls. Någon "allsång" mellan 19-20:00 men 2,5 timmar till nästa det är snålt! 
"Såssevagnen" passerade man fort förbi, för vem bryr sig om dem? Inte man själv! Denna gata verkade ha varit "politikvagngatan" för även "Cäntärn" hade ett tält, tack och lov! fanns då det riktiga längs Vegagatan! Det uppskattade man.
Mycket var fel! Dels fanns någon kaffevagn, men bara drickbart kaffe. Bra idé hade varit med försäljning av kaffebönor eller påsar med färdigmalt kaffe som de kunde ha sålt. Mycket fanns att önska.
Glassbonden hade förvisso men vad fan! Inte fan vill man väl gå runt med någon pappmugg med glasskulor i utan lock! Naturligtvis skulle de ju haft de traditionella plastbägarna med lock också som man kunde köpa. Det kanske de haft tidigare år men så har någon mindre bemedlad velat ha pappmugg och så hade de det i år. Dåligt! 
Detta köpte man på lördagen, söndagen blev något helt annat. Så var det med denna helg. 
Kvittot är bevis för att man köpte varorna. 
Bild: Privat 
Bild: Privat 
 Bild: Privat
 Bild: Privat

2 kommentarer:

  1. Svaret på fredagens fråga är kanske mest troligt. Ett annat samhälle eller by har tydligen marknadsdagar denna helg därav "krockar" det med samhällets evenemang. Skaplig mängd besökare trots allt även om kvällen helt kom av sig på grund av sämre tidpunkter! Man var ju där cirka 20:30 och upptäcker att nästa musik framträdande skulle vara först 23:30 klart klantigt att ha det så sent och dessutom något annat klockan 24:00! Dessutom förlades ett framträdande på fredag klockan 24:00 istället för lördag. Illa illa mycket illa jävligt illa!!! Milt uttryckt. Sedan blir det tomt när knallar drar vidare, precis som vanligt. Men det är samtidigt skönt.

    SvaraRadera
  2. Så var helgen. Att bilder är i oordning saknar betydelse då man själv var i allra högsta grad ordning. Ett hopp från fredag till söndag med inlägg. På lördag fanns ingen tid och på söndag blev det tårta och kaffe och bakelser hos ett syskon som fyllde år. Nu närmast blir det att återuppta läsande av böcker och tidningen och kanske tvätta lite kläder. Bullarna och bakelser är goda.

    SvaraRadera