torsdag 13 juli 2017

Veckotidningen fint

Ny vecka nya tag. Även om det är mitten på veckan så känns det helt okej. Fick veckotidningen igår och hann ögna lite men det blir granskning idag, sedan åkte man och skulle lokalisera en adress som man inte fann så den finns således inte! Då fick det vara och man åkte istället till affären i grannbyn och handlade lite. Där fann man något trevligt - en replika av en fotogenlykta. Häftigt värre! Batteridrift och lämpligt sken så naturligtvis köpte man den för tjugan och laddade den med vanliga AA batterier och den lyste så lyckligt så den fick sin plats närmast taket i vardagsrummet. Härliga tider strålande tider kan man enkelt uttrycka det. Nu närmast blir det att sammanställa detta så att det är läsbart.
Den och de som hellre avstår från att läsa tidningen Nya Tider är minst lika eller ännu mer verklighetsfrånvänd och bortkommen som regering, politiker och myndigheter i landet!
Jodå den lyser fint och är en trevlig replika på ett original. 

1 kommentar:

  1. Utanför ämnet. Musik från 90 talet hade några fina melodier faktiskt fler än man hade kunnat räknat med. Det bygger naturligtvis på att mycket av det som gjordes på 90 talet helt enkelt "kopierades" från det fantastiska 80 talet som i sin tur lånade, förbättrade och förstärkte vad som rent tekniskt inte var möjligt av 60 och 70 tals musik. Tyvärr har en del av 2000 talets musik ersatts av sopor till en större del. Även om begynnelsen hade ett och annat guldkorn är det ändå som om mycket kört fast i kvicksand och denna massa saknar drift, kraft och ambitioner som styrka att ta sig därifrån till fast mark. De gamla utdöende pionjärerna är de som till större delen lyckas plöja sig genom och ta sig vidare även om de ibland kört fast men så är det med mycmed. Det man inte gjort på årtionden kräver repetitioner för att öva upp smidigheten igen. Somliga pionjärer har aldrig lagt av eller gjort uppehåll de har oftast sysslat med andra projekt så för dem är det oftast ingen svårighet att "komma tillbaka" andra pionjärer har gått vidare i sin utveckling och kan vägra befatta sig med det förflutna. Sedan finns det de pionjärer som förnyat det gamla och även arbetat med nytt material och ser en öppning till en eventuell fortsättning på karriären. Alla ska vi ju överleva så det gäller att ta chanser för tider förändras. Det kan verka komplicerat och det är det nog kanske. Så är också livet.

    SvaraRadera