lördag 1 juli 2017

Fattigt med blomster i år!

Svängde in på gatan till Östtegs växthus och möttes av - öde växthus,  borttagna skyltar och precis som att de flytt fältet. Kanske de sålt hus och flyttat? Tre år sedan man var dit sist och mycket tycks hinna hända på tre år tydligen.

Nåja,  åkte en bit längre bort till Ekmans handelsträdgård och torghandel. Där fanns och finns rikliga mängder blommor, buskar och träd. Köpte en som komplement till lilla tomytan i blomlåda ett. Köpte även två lämpliga Nejlikor och en hemtrevnad,  levande och inte som den man har i sovrummet konstgjord. Det råder däremot fattigdom i blomsortimenten oavsett var man än åker! Somliga bilister tycks ha fått värmeslag när de gör klara farliga idiot giringar och två blev man vittne till idag. En i Umeå på väg från Söderslätts handelsområde en annan i Vännäsby. Tur att man alltid är vaksam men man får hoppas att kortet dras in för dem bägge!

Nu råder förutom ovan nämnda även  långledighet personligen. Fyra veckor stillhet och njutning  (om det är möjligt) och vid regn och/eller blåst läsa böcker.

2 kommentarer:

  1. Böcker har man sedan tidigare beställt så de "mals" eftersom. För närvarande är det hotet mot din hjärna och efter den någon av de tre bankerna och skuldnätet, den sanna historien om Bilderberg gruppen och en i nutid aktuell vaccinationer: risker och skador. Hotet mot livet den genetiska manipulationens dolda agenda får bli en senare beställning.

    Permanent aktuella ämnen när så kallade "medmänniskor" försöker "hjälpa" oss genom sina försök att s t j ä l p a oss! Det vet man mer än väl efter alla levnadsår. Många ja kanske 65-70% av jordens befolkning vet inte när de blivit manipulerade förrän det oftast är försent att kunna åtgärda och korrigera felaktigheter. De som väljer den vägen att gå väljer också att ibland andra i kön stå. Erfarenheter är nästan oändligt listade men misstagen begås aldrig upprepande frekvent. Var ut på den årliga återkommande marknaden förra året men i år väljer man bort den till förmån för litteratur och rehabilitering så att man återvänder med förnyad kraft och uthållighet.

    SvaraRadera
  2. Eventuellt kommande inlägg: Åkte till stan i förmiddags. Sorten tobak man köper var slut så man fick helt enkelt skriva på en lapp och uppge när de skulle beställa hem. Allt försämras till förmån för eliten, sant om nazistiska Bilderberg alltså. Nåja, gick in på andra butiken och köpte två röd lökar som komplement till de tre man redan har samt två nya arter piggsvin snäcka som man aldrig haft tidigare. Två elefantsniglar och en Wizard White, fem guppy honor, en växt och två förpackningar röda mygglarver. Vid hemkomsten hade mygglarver förpackningarna tinat så det blev att kasta in dem snabbt i frysen. Man hade rätt att Piggsvinsnäckor är Carnivorer Dvs köttätare för en av dem hade sugit sig fast på en av rödlökarna vilket i sig kan ha med utrymmesbrist i påsen att göra. Slutet gott! Fiskar, sniglar och räka en Mountain Rock räka som man glömde inledningsvis är samtliga i varsina baljor och då återstår bara växten man köpte som kan få plats någonstans i morgon. Jävligt blåsigt på de öppna slätterna idag.

    SvaraRadera