fredag 30 mars 2018

Jobbar långfredag skönt!

Jo, det är helt okej att jobba långfredag och måndag annandag påsk, förlust då det kommer till bilen men det kan ju inte hjälpas. Jävligt god eller för att inte säga delikat kokospaj man köpte igår. Ba synd att den kostar mer än den smakar. Upprepning kanske upptäckte att man hade köpt en förpackning köttbullar tidigare men det är alltid "gött å finn" som det enkelt heter. Snart dax att stämpla ut och åka hem kanske åka till Godishuset och tjacka några rullar (ifall de har öppet) Tja ba dom ba du ba usch tusch

torsdag 29 mars 2018

Information ger svar mat och utgifter

Läste en artikel i senaste numret av, bilden längre ner. Det ger svar på orsaken varför tvättmaskiner tar längre tid på sig att tvätta, hur är det då med 90 grader? Samma sak där? Det är också svar på varför det blir så mycket ludd och damm i tumlarna. Så dåligt! Nåja, pga rådande situation tvingades man tanka bilen så att man tar sig till och från jobbet i morgon och på måndag. Det är av nödvändiga skäl man tvingas dit och jobba. Det blir några kronor när man ändå varit hemma fyra dagar av sjukdom. Var och handlade lite grann så att man inte har kylskåps och frystomt upptäckte att man hade handlat köttbullar tidigare, jaja det är alltid bra med en extra förpackning så nu lär man klara sig även april månad sedan får man se när man får tid att handla rullarna tobak. Glad och god Påsk!

tisdag 27 mars 2018

Åt fanders med värken!

Har en olidligt smärtsam värk i ländryggen och leder, så typiskt! Har antagligen med draget i bussar att göra. Gör allt för att träna upp och stilla smärtan. Får se när helvetet släpper, känns uselt då man har pliktkänsla mot arbetet. Som det är går inte att jobba, har gjort det tidigare med bakslag som resultat! Inte bara en gång utan otalet och då blir det att förändra för att kunna komma tillbaka någorlunda återställd. På jobbet kör man på i gamla banor att man "inte hinner" fylla på vätska för att återställa balansen, fika och mat blir det när man är nöjd med situationen och har det mesta bakom sig vilket är fel då man har diabetes typ 2 och bör vara mer noggrann. Det spelar ingen roll hur mycket och bra man tänker när man ändå handlar fel i "stridens hetta". Det suger totalt ekonomiskt men man har bara ett liv så det är bäst att värna om det!

Visst har man en del mineraler, vitaminer och annat användbart och det gynnar kropp och knopp mot total förslitning och utmattning så att man skulle hamna på sjukhus eller liknande men man måste använda var och en med förståelse hur de fungerar och verkar. Finns åtskilliga volymer ja gigantiska massor av alla sorters vitaminer, mineraler, tillskott och läkemedel men det finns definitiva gränser och en av dem är ekonomisk. Man ska leva också och bo någonstans, allt kostar - till och med luften vi andas! jo så är det. För övrigt finns för många hål att stoppa kapital i än det räcker, för den delen är man inte så under isen att man tvingas nästan annonsera om var det finns billigaste, fraktfritt och snabbaste leverans såsom många andra tydligen tvingas göra.

måndag 26 mars 2018

Igår och idag

När man skulle öppna skåpsdörren till sophinken igår lossnade övre gångjärnet. Som den händige lyckades man fixa det men visst tog det lite tid. Var tvungen att skruva loss nedre för att se hur det såg ut sedan var det bara att göra likvärdigt på övre och lite justering.
 Kände för att ta några bilder på ena sovrumsväggen och det kollage man har av nostalgi.
 Sedan eller före dekorerade man med påsk tillbehör. Glad och god Påsk!

söndag 25 mars 2018

Idioterrrr!!! Fixa något bra!!!!

Lite "moln" så man slipper spara på skräp androider vars tidigare uppdateringar inte krypteras/komprimeras som på datorn som de SKALL göra per automatik!!! Satans idiottillverkare av denna skit!!!

Behövde handla lite igår morse. Norr 04 citron och ingefära en "återställare" i vätskebalans. Ja, egentligen inte "nyttigt" med Japp då den innehåller socker mm men det är undantag som bekräftar regeln (eller hur det nu var?) Ett trevligt litet påsk kort fick mamsingen.
Hos mamsingen fanns dessa som gav en liten tillbakablick sisådär 18 år eller mer. Dessa var såna som skulle kastas så man tog helt enkelt reda på ett antal och det minner om en svunnen tid. 
Förpackningar i all de format och dimensioner. Hade förrådet när man bodde i  ettan rätt full med förpackningar av olika slag. Vet inte varför men man såg väl något värde i det. När man flyttade till befintliga lägenheten kastades det mesta. Nåja, det var tider av luftfuktighet, värme, svett och möda.
En öljettmaskin har man i förrådet, även den från denna tid av förpackningar. Det var arbetsplats #2 och visst har man kvar vissa saker man gjorde från arbetsplats #1 även om man inte ids lägga in några bilder på det. Det var sömnadsproduktion. Sedan blev det tjänster och städ som än idag dominerar arbetsgivaren och lite fastighetsskötsel men för närvarande är man på något helt annat som dock har koppling till städ under denna arbetsgivare (vars namn man aldrig nämner!). 

lördag 24 mars 2018

Härligt Lördag hela dagen!

Visst är det lördag och efter en delvis körig vecka är man ledig och fri. På sociala medier kör de samma gamla visa, "Earth Hour", ja det kan de ju roa sig med. Det är inget man bryr sig om längre då det främst är ett spel och spex för etablissemanget! Hyckleriet förstärktes med läsandet av "den sanna historien om Bilderberg gruppen" ja, än så länge är man långt ifrån klar med den boken men det lär man bli tids nog. Att WWF, WHO och FN med mera och flera är skapade av gruppen gör att man känner noll förtroende för någonting alls numera annat än för en själv! Försöker mala igenom "Vaccinationer risker och skador" vilken är ytterst intressant där varje sjukdom beskrivs samt vaccinationspreparat som olyckligt används, barn som fått livstids men och biverkningar medan andra dött kort eller längre efter injektioner av avfall. Det är precis som i fallet läkemedelsindustrin kapitalet är allt! Industrin gör allt för att få sälja och leverera! Visserligen har man själv blivit vaccinerad som barn men det var tack och lov inte samma "substitut" som på 90 talet och framåt.

Nåja, man undgick svininfluensa genom att aldrig låta sig vaccineras! Trist för de som lät och inte längre lever samt de som tvingats och har livstids biverkningar som livstids autoimmuna tillstånd som tyvärr aldrig blir bättre, där har läkemedels och vaccinationsindustrin lyckats med legala folkmord och katastrofer!

Köpte helt fantastiska RÅ Wellnox flaskor på affären igår och provade frisk vilken innehåller färsk, osötad citronsaft med ingefära och den var mäktig men känns helt utmärkt! Köpte även Rödbeta och Tranbär och hade sedan i måndags Rödbeta koncentrat så man har hemma för ett antal dagar/veckor framöver. Idag kan det bli att "komplettera" med det man inte hade möjlighet att bära igår eftermiddag. Köpte en ny sorts dryck igår morse och den var bra. Kan bli att köpa fler framöver kanske? Trevlig helg vitaminer, mineraler, rötter och sälg.

onsdag 21 mars 2018

Så vad ska de då säga då då?

Äntligen! Kom paketet med godsaker och nyttigheter. Silvervatten och B12, Krom och Kanel, flingor och kokosolja. Sist men aldrig minst Ibumetin, apropå den så såg man att apoteket hade den också men jämförelsevis kan ju nämnas att man får nästan två förpackningar där man beställer ifrån till priset av en förpackning på apoteket! Helt otroligt. Nåja, man är ingen stor konsument av Ibumetin utan den används ytterst sällan för för övrigt försöker man undvika smärtstillande även om den är receptfri  med diabetes medicin i åtanke. Då kan det vara lämpligare att söka och kanske finna antiinflammatoriska substitut.

Den lilla snäckan som man inte vet var den kommer ifrån, den är rätt vacker trots allt. Det hade varit intressant att få veta vilken art det rör sig om, kan ju knappast vara någon mass produktiv art. Tids nog kanske man får veta.

lördag 17 mars 2018

Kardemummabullar och Kärnmjölk

Så var det helg igen efter en lång men  helvetisk skön vecka, åtminstone mellan 16:30-05:00 då man går upp och fixar frukost, tar medicin + komplement. Nej, låt sig inte luras av rubriken bara nåt man kom på som fullt förtäringsbart men antagligen osmakligt. Gjorde beställning igen på lite vad man behöver. En femma silvervatten, påfyllning av flingor, bra receptfria värktabletter när man mer sällan har det problemet numera, kokosolja ny burk, påfyllning krom, B12 då man antagligen behöver det och slutligen Ceylon kanel. Det har blivit så att man håller sig (inom rimlighet) friskare med en del preparat. Glömde nog avsiktligt RÅ rödbeta. Det får bli när man blir stadd vid kassa, vid rådande situation förblir det en omöjlighet. Får se i framtiden. Produkter av NJIE avstår man när de dels är dyra, sedan upptäckte man på sociala medier att företaget är oärliga. Då får de likt med Aloe Vera drycker man nobbar bli utan en kund. Naturligtvis vill alla sälja men det finns alltid gränser, gå över dessa och försäljning kan bli ett minne blott! De där på metall locket har man konsumerat mängder av liksom mycket annat. Gottegris som man var. Diabetes 2 helt stressrelaterad! Nej, dags att vila och kanske slumra någon stund.

fredag 9 mars 2018

Bara bita ihop och förändra

Vaknade I morse av att man hade en okänd bit i munnen. Kände sedan med tungan och upptäcker att en bit av en för 15 år sen "uppbyggd" tand lossnat på kindsidan. Det blev att ringa jobbet och meddela om det hela och ta ledigt. Det blev mycket bra och kostnad lagom även om man helst hade sluppit en plötslig utgift. Nu blir det att förändra mycket och minska tobak konsumtionen. Det var ändå tur att det hände i morse och inte i morgon eller söndag för då är det mer kärvt att komma till någon tandläkare. Det är kombinationer av orolig sömn, irritation och när lagen om alltings jävlighet infaller. Somliga göromål och händelser faller på plats medan andra ska trilskas och inte funka och när tålamodet runnit ut blir man irriterad eller rasande. Det är självklart idiotregeringens eviga fel samt en hel del annat. Nåja, lite tur i oturen.

fredag 2 mars 2018

Äntligen helg!

Handlade lite i onsdags och fann en god dryck från NJIE. Vet inte riktigt varför men har fastnat för en del av deras produkter sedan tidigare Aloe Vera dryck, tyvärr har de gjort mindre bra som diet och liknande dessa känns inte relevanta eller lockande men som proteinglass är väldigt bra, protein dryck cappuccino extremt söt men god och mycket givande och nu senast läskande fruktdryck eller juice med mängder av c, d, b vitaminer och det är alltid positivt! Gunry Oliv kroppslotion och handkräm är lite andra produkter som man gärna konsumerar. Ska bli skönt att koppla av i helgen då veckan varit tung på grund av idiotkylan med svinkallt på morgonen och milt på eftermiddagen. Att sedan tvingas åka rena container helt utan värme gör inget bättre. Ja de fördömda ledbussarna vars värme lyser med total frånvaro just på morgnarna när den behövs. Det hjälper inget att ringa och klaga för de med kapitalet äger makten!







 
Förutom 1900 talet i text och bild hittade man ett vackert vykort man bara inte kunde motstå att köpa. Ja, saker man vill ha för att man värdesätter dem får man allt betala för! Finns inget inte ens luft man andas gratis! Till skillnad ifrån somliga som får det gratis (men dock alltid till något pris) Redigerad: 100318.