söndag 25 mars 2018

Idioterrrr!!! Fixa något bra!!!!

Lite "moln" så man slipper spara på skräp androider vars tidigare uppdateringar inte krypteras/komprimeras som på datorn som de SKALL göra per automatik!!! Satans idiottillverkare av denna skit!!!

Behövde handla lite igår morse. Norr 04 citron och ingefära en "återställare" i vätskebalans. Ja, egentligen inte "nyttigt" med Japp då den innehåller socker mm men det är undantag som bekräftar regeln (eller hur det nu var?) Ett trevligt litet påsk kort fick mamsingen.
Hos mamsingen fanns dessa som gav en liten tillbakablick sisådär 18 år eller mer. Dessa var såna som skulle kastas så man tog helt enkelt reda på ett antal och det minner om en svunnen tid. 
Förpackningar i all de format och dimensioner. Hade förrådet när man bodde i  ettan rätt full med förpackningar av olika slag. Vet inte varför men man såg väl något värde i det. När man flyttade till befintliga lägenheten kastades det mesta. Nåja, det var tider av luftfuktighet, värme, svett och möda.
En öljettmaskin har man i förrådet, även den från denna tid av förpackningar. Det var arbetsplats #2 och visst har man kvar vissa saker man gjorde från arbetsplats #1 även om man inte ids lägga in några bilder på det. Det var sömnadsproduktion. Sedan blev det tjänster och städ som än idag dominerar arbetsgivaren och lite fastighetsskötsel men för närvarande är man på något helt annat som dock har koppling till städ under denna arbetsgivare (vars namn man aldrig nämner!). 

1 kommentar:

  1. När man insjuknar och oförutsedda utgifter gör att ekonomin kantrar är det dags att agera. Det första blir att finna annan leverantör för preparat man använder den befintliga är tämligen för dyr. Ska kolla upp och se vilka möjliga som finns då rövhålet man bor i i n t e kan tillhandahålla något enda!!! Affärer har under de 40 åren man varit bosatt i rövhålet kommit funnits för att någon tid senare försvinna, liksom med befolkningen. De fanns de flyttade, de avled eller bor kvar men man ser de aldrig. Minns förr på 80 talet då levde samhället och det var något som gjorde att man sällan brydde sig om att åka cirka tre mil till schtan. Numera är det ett enda dött rövhål som man aldrig förstår hur det ens kommer upp varje dag. Enda gånger det visar tecken på liv är när det är något evenemang men även då märks att allt tunnats ut. Så var det är det och förblir det som det ser ut.

    SvaraRadera