fredag 2 mars 2018

Äntligen helg!

Handlade lite i onsdags och fann en god dryck från NJIE. Vet inte riktigt varför men har fastnat för en del av deras produkter sedan tidigare Aloe Vera dryck, tyvärr har de gjort mindre bra som diet och liknande dessa känns inte relevanta eller lockande men som proteinglass är väldigt bra, protein dryck cappuccino extremt söt men god och mycket givande och nu senast läskande fruktdryck eller juice med mängder av c, d, b vitaminer och det är alltid positivt! Gunry Oliv kroppslotion och handkräm är lite andra produkter som man gärna konsumerar. Ska bli skönt att koppla av i helgen då veckan varit tung på grund av idiotkylan med svinkallt på morgonen och milt på eftermiddagen. Att sedan tvingas åka rena container helt utan värme gör inget bättre. Ja de fördömda ledbussarna vars värme lyser med total frånvaro just på morgnarna när den behövs. Det hjälper inget att ringa och klaga för de med kapitalet äger makten!







 
Förutom 1900 talet i text och bild hittade man ett vackert vykort man bara inte kunde motstå att köpa. Ja, saker man vill ha för att man värdesätter dem får man allt betala för! Finns inget inte ens luft man andas gratis! Till skillnad ifrån somliga som får det gratis (men dock alltid till något pris) Redigerad: 100318.

2 kommentarer:

  1. NJIE protein milkshake heter den extremt söta drycken. Den var givande! Man var inte lika slut på eftermiddagen som man brukar vara. Blir nog att handla idag bl a dessa produkter (får si va dem gack på) Det är utmärkt med produkter vars innehåll är tillsatt vitaminer som aldrig andra livsmedel innehåller. Blir också att fortsätta läsa böcker de intressanta men (ibland) tunglästa. Trevlig helg! Jo tack så micket.

    SvaraRadera
  2. Glass 42 kronor, 2 för 28 kronor milkshake och 20 kronor per förpackning av juicen. Det funkar så länge man har kapital. Sedan får man se, naturligtvis hade man gärna kunnat köpa 5 pack glass, 5 eller 10 pack juice och 10 pack milkshake men inte för 210, 100 eller 200 respektive 160 kronor. Då hade man sett lämpligare pris. Det är väl så att den livsmedelsbutiken tjänar mest på lösa förpackningar och säljer inget annat. Hade det varit större kvantitet hade man kunnat köpa månadsvis. Men så är det Konsum Vännäs Sveriges dyraste Coop butik lite skruvat jo.

    SvaraRadera