onsdag 21 mars 2018

Så vad ska de då säga då då?

Äntligen! Kom paketet med godsaker och nyttigheter. Silvervatten och B12, Krom och Kanel, flingor och kokosolja. Sist men aldrig minst Ibumetin, apropå den så såg man att apoteket hade den också men jämförelsevis kan ju nämnas att man får nästan två förpackningar där man beställer ifrån till priset av en förpackning på apoteket! Helt otroligt. Nåja, man är ingen stor konsument av Ibumetin utan den används ytterst sällan för för övrigt försöker man undvika smärtstillande även om den är receptfri  med diabetes medicin i åtanke. Då kan det vara lämpligare att söka och kanske finna antiinflammatoriska substitut.

Den lilla snäckan som man inte vet var den kommer ifrån, den är rätt vacker trots allt. Det hade varit intressant att få veta vilken art det rör sig om, kan ju knappast vara någon mass produktiv art. Tids nog kanske man får veta.

1 kommentar:

  1. Har funderationer på att beställa från annan leverantör när priset skiljer sig med flera hundra kronor! Inte är man stadd vid kassan i den utsträckningen. Dessutom tycks nuvarande leverantör bara stirra sig blind på kapitalet. De har nog med kunder så det är nog dags att överge dem.

    SvaraRadera