lördag 24 mars 2018

Härligt Lördag hela dagen!

Visst är det lördag och efter en delvis körig vecka är man ledig och fri. På sociala medier kör de samma gamla visa, "Earth Hour", ja det kan de ju roa sig med. Det är inget man bryr sig om längre då det främst är ett spel och spex för etablissemanget! Hyckleriet förstärktes med läsandet av "den sanna historien om Bilderberg gruppen" ja, än så länge är man långt ifrån klar med den boken men det lär man bli tids nog. Att WWF, WHO och FN med mera och flera är skapade av gruppen gör att man känner noll förtroende för någonting alls numera annat än för en själv! Försöker mala igenom "Vaccinationer risker och skador" vilken är ytterst intressant där varje sjukdom beskrivs samt vaccinationspreparat som olyckligt används, barn som fått livstids men och biverkningar medan andra dött kort eller längre efter injektioner av avfall. Det är precis som i fallet läkemedelsindustrin kapitalet är allt! Industrin gör allt för att få sälja och leverera! Visserligen har man själv blivit vaccinerad som barn men det var tack och lov inte samma "substitut" som på 90 talet och framåt.

Nåja, man undgick svininfluensa genom att aldrig låta sig vaccineras! Trist för de som lät och inte längre lever samt de som tvingats och har livstids biverkningar som livstids autoimmuna tillstånd som tyvärr aldrig blir bättre, där har läkemedels och vaccinationsindustrin lyckats med legala folkmord och katastrofer!

Köpte helt fantastiska RÅ Wellnox flaskor på affären igår och provade frisk vilken innehåller färsk, osötad citronsaft med ingefära och den var mäktig men känns helt utmärkt! Köpte även Rödbeta och Tranbär och hade sedan i måndags Rödbeta koncentrat så man har hemma för ett antal dagar/veckor framöver. Idag kan det bli att "komplettera" med det man inte hade möjlighet att bära igår eftermiddag. Köpte en ny sorts dryck igår morse och den var bra. Kan bli att köpa fler framöver kanske? Trevlig helg vitaminer, mineraler, rötter och sälg.

1 kommentar:

  1. Sista bilden är en nyckelringsbricka köpt antagligen i början av 80 eller 90 talet. Den har övergripande innebörd av vad man står för vilket skulle bli för långt att skriva här. Brickan används när den behövs bl a på jobbet. Främst symboliserar texten del av egen åsikt och i dessa bittra tider är den ytterst brinnande som glödande aktuell! Tack och lov har man inga kritiker på nätet dock endast på sociala medier där det ibland dyker upp de dåraktigaste dryga som man aldrig trodde hade fötts. Det ser man som klart exempel på stolpskottet och regeringen!

    SvaraRadera