måndag 22 november 2021

Äntligen! Kaffe med sting och styrka!

Köpte första espresso bryggare för 15-20 år sedan. De har hållit bra och funkat utmärkt till respektive ändamål, upptäckte tyvärr förra året att en av dem var defekt då vattenbehållaren var grön och ärgad inuti det gick inte på något sätt att få bort så det blev ett ÅVC objekt helt enkelt.
Slog till på lämpligt objekt i eftermiddags. Märkesvara visserligen men bättre något än inget! Diskade ur den och gjorde test med vanligt mellanrost kaffe ☕ som premiär för den lille. ÄNTLIGEN! fantastiskt gott, smakrikt och aromatiskt blev det 😋 delikat enkelt uttryckt 👌👍
Absolut värd priset, även om 6 koppars hos Clas Ohlson är 335 kronor billigare och den/de som vill ha den får köpa bäst de vill. Finns inget som talar för hållbarhet, kvalitet eller korrekt funktionalitet när något är så billigt! Har någon fler koppars som prydnad man fann i soprum hos en brf och den var locket till kannan vind på så den funkade inget vidare! Då betalar man hellre vad det kan kosta. Cannabis.
Så ser pjäsen ut
Jämförelse 6 koppar "hittad" med 3 koppar köpt.

1 kommentar:

  1. Som tillägg kan nämnas att man kollat upp på nätet olika företags erbjudanden, dessa finns dock veterligen INTE som fysiska butiker så då gäller beställning vilket man tröttnat starkt på! Handla direkt få med sig hem direkt! Så kort dröjsmål som möjligt. Gjorde beställningar förr när det var mindre populärt och mindre klantskallar som ser ut att ha omedvetet eller medvetet sabbat så nätföretag fördröjer leveranser för att somliga kunder ska ha råd med frakt eller få fraktfritt... Drygt när byfånar hoppar på nätbeställningar utan att ha råd.

    SvaraRadera