torsdag 11 november 2021

Intellektet behöver sin beskärda del!

Det var ju ett tag sedan...man köpte någon sådan tidskrift, månadsmagasin. När något förefaller intressant blir man per automatik nyfiken kanske intresserad och finns då kapital så kanske något köpes. Så blev det idag. Föregående år var mycket kring vad som skulle komma att bli världsomspännande i pandemins utsträckning. Sedan finns röster kring allt som berörde det hela. Man lyckades samla ihop 300-400 objekt, följde nyheter från många hörn av världen. Bitvis  fascinerande,  underhållande och intressant, mycket eller många var splittrade, kluvna, andra märktes att de blev irriterade och visade hur de kände ytterst obehag vid nämnandet av något som ens hade med det att göra!
Köpte denna idag när arbetet, inne på sjätte året, inte har mycket att erbjuda kunskapsmässigt, intressant eller det minsta intellektuellt! Så har det blivit där arbete som uppgifter blivit rutin, monotont och rent urtråkigt! Då är det bra att få tag på intressant läsning! Inte speciellt dyr heller (så tillvida det inte var slumpmässigt bra pris?) jämförelsevis med ett visserligen specialnummer som 2 år tidigare 2019 tingade betydligt högre pris.
Sedan finns litteratur som faktaböcker. Dessa tingar betydligt högre pris, dessutom de böcker man har är dels långt ifrån nya såsom gamla klassiker från 70 talet, udda böcker från andra årtal och faktaböcker som oftast är beställda när i princip INGA bibliotek har dem lika lite som livsmedelsbutiker eller liknande har dem. Är faktiskt nöjd att man äger dem och har eget litet "bibliotek" med böcker som de nedan.
Dessa UTLÅNAS EJ! kan med fördel beställas från olika e-handelslager eller butiker. Cannabis.

1 kommentar:

  1. När man oftast beställer blir det ETT exemplar av varje bok, mer har man oftast inte råd med dessutom som ensam UTAN låtsasvänner, låtsasbekanta är det befintliga familjen och släkt dessa skiljer sig totalt ifrån en själv! Likt år 1970 och år 2021 klimat, prisindex, miljö och allt annat. Därför kan man informera om litteratur man själv finner intressant och var intressenter kan köpa alternativt beställa dem ifrån. Det är det närmaste man kan göra att rekommendera till omgivningen.

    SvaraRadera