söndag 28 november 2021

Valfrihet med vad man haver

Söndag 28 november men inte första advent personligen. Det får komma senare om än alls! De där vill ta livet av befolkningen då är allt åt avgrunden.

Över till bättre positivare än mycket annat. Handlade i fredags eftermiddag - och tur var väl det! Vardagar hinner man inte pga slithelvetet jobb! 9-16 varit jobbigt och detta pga klientelet!!! Orkade med nöd handla i fredags och tänkte då framåt. Så det blev 2 sorter espresso 1 färdigmalt pulver den andra hela bönor vilken man malde i eftermiddags.
Luktade aningen syrligt om bönorna men det är sannolikt för färskheten. Provade sedan brygga och visst var det smakligt och kanske givande (känner yrsel svindel och hjärtat i olag) men som det färdigmalda var det inte! Hann inte fota den påsen som tömdes över till 2 gamla konfekt burkar. Fann dock bild på paketet.
Naturligtvis är det välkänd klassiker man köpte för åtskilliga år sedan när man hade en liten 2 eller 3 koppars espresso bryggare, den man tvingades kasta förra året. Då köptes plåtburkar svarta med vit text och det var 👌 superbt espresso som höll sig fräscht länge tack vare tättförslutande lock! Burkarna är borta medan locken funkar utmärkt att använda till annat 😀👍. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Kyla tär på hjärtat något man aldrig tidigare besvärats över. Kanske som barn när man kom ut i -20°c kyla från inomhustemperatur blev det för plötslig förändring och tungt att andas. Nu tycks växlingar påverka hjärtat med yrsel svindel och vimmelkantighet istället. Får c ifall det blir värre eller lugnar net sig när man har dilaterad Kardiomyopati...knepig situation och gårdagens utevistelser tog nog ut sin rätt på det redan dåliga hälsotillstånd man har.

    SvaraRadera