onsdag 1 december 2021

Advent 30 november

Hade egentligen inte tänkt ta fram förrän framåt helgen det blev dock tidigare än beräknat. Lilla fågel blå 🐦 togs ner
Ersattes traditionellt av härliga adventsstjärnan! 
Som hängde kvar året runt i köksfönstret när man bodde i 1:an!
Efter stjärnan blev det adventsljusstaken till sovrummet (som på bilden) och batteri värmeljusen som de härliga hållarna togs fram till respektive yta. Fann förvånande den lilla kyrkan vilken man trodde var borta.
Det är härligt mysigt med alla ljus dekorationer och kreationer på kvällen.
Som en av alla LED dekorationer denna en gran. Sedan fick man fram den lilla adventsljusstake egentligen för bil men den är skön att ha med behagligt ljus på morgonen innan man kliver upp.
2 lampor svart men den funkar ändå och lyser upp tillräckligt.
svalt så det räcker till och blir över var det i morse! Kökstermometer visade...
Bilden och vardagsrumstermometer visade likt bilden medan sovrums termometer visade
För att vara människa som förra året drabbades av Dilaterad Kardiomyopati där risk för hjärtinfarkt är överliggande vid stark kyla så sker så lite utomhus vistelser som möjligt! Man har ingen lust att tillbringa december månad på sjukhus i värsta fall bårhus! När man vet att olika utvecklingar avlöser varandra och än finns inget vaccin 100% säkert för hjärtsjuka och liknande riskgrupper mot ens Covid19 av första indelning från våren 2020! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Orsaken att det blir lite text mellan bilderna är att Bloggers mjukvara sannolikt är version 1.0 av 21! Och klarar inte hantering av grafik och text i vidare utsträckning! Eller så är Halebop värdelös i täckning i denna ort när man har 2-3 av 5 staplar sällan 5 och än mer sällsynt 4! Att Halebop använder Telias nät är allmänt känt men bör behålla den starkare täckning även i glesbygd! Till skillnad ifrån många andra mobil operatörer. Så är fallet samt att man tappar inspiration när något trilskas och inte funkar.

    SvaraRadera