söndag 5 december 2021

Trodde man i alla Fall

Ibland måste det snurra värre än tivoli i pallet på många...
-hur är man funtad egentligen!? Cynism ska finnas i var människas hjärna per automatik, tycker man men icke! Naturligtvis använder sig ALLA livsmedelstillverkare mode uttrycken "oj nu är det på modet jamen då skriver vi det på förpackningarna, nej de innehåller mycket annat men allt går ju att sälja med eller utan reklam". Är vi  dyslektisk att vi inte lusgranskar förpackningar ja då är vi inte intresserade av hälsa eller liv!

Även om man själv inte är varken laktos intolerant eller överkänslig mot somliga livsmedel så granskar man ytterst noggrant förpackningar till de livsmedel man konsumerar. Har man haft för bråttom och upptäckt felaktigheter i produkterna hemna blir de ej konsumerade! Tyvärr finns ingen som helst pålitlighet någonstans i vår värld idag, därmed gäller ALLTID! granskning och extra koll i annat fall får man vad man betalat för. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Visst är det bra med uppmärksamhet från förbund om felaktigheter men det är inte alltid det hjälper eller ger så mycket. Fastän det ibland lagstiftas så "slinker" slaggen genom i alla fall, med mindre förändringar i annat kan de smita igenom och nya konsumenter åker på livshotande konsekvenser. Så har det varit sedan kommersens begynnelse och så länge kapital finns säkrat så kommer försäljningen ske.

    SvaraRadera