fredag 31 december 2021

Saxat del 2

Innehåller ganska intressanta artiklar. Tillräckligt intressanta att kommentera i eget kladdblock.
Det räcker med det lilla man kan läsa men nog borde denna avfallstabloid göra allt läsbart när de har såna kopiösa mängder reklam vilket finansierar hela tabloiden, eller är det till koks och alkohol månne?
9 månader räcker skräpet sedan fyller vätskan liten eller ingen funktion! De som tror på tomten, John Blund, vittra och spöken må gå ej upplysta!
Kortfattat, antagligen för dyslektiker och äldre som har svårt att sammanfatta mycket text. Säkert uppskattat.
Naturligtvis låst artikel...
Jo nu ska "magasinen" med skattekronor fyllas och vad passar bättre än på elektriciteten och livsmedel!
Ser liknande ut som i 10 år gamla filmen som är kopia av verkligheten när verkligheten har kopierat filmen! Detaljerat och noggrant så visst har man väntat på det och det ingår som "lösningen" på den pandemin. Den streamades säkert åtskilligt runt om i världen år 2020 när många länder införde utegångsförbud och människor fick gå till affärer för att bunkra (skapa förråd) livsmedel och hygienprodukter...
Filmen är från år 2011 och handlar om det som upplevts år 2020 och 2021, skillnaden med detta land Sverige är att det aldrig varit någon nerstängning, inga utegångsförbud eller värre än vissa sk "restriktioner" där år 2020 följde många dem medan året därpå december 2021 har människor brutit ihop, tröttnat och tycks ignorera befintliga restriktioner. Vi får väl se vad kommande förändringar ger för utslag och hur det tas emot. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Naturligtvis använder man munskydd, vaccinationer är REN galenskap och paranoid handling! När risken att avlida för diagnos man har är 98% pga missbedömd och snabbt ihopkokad lösning från olika producenter kommer detta avfall ALDRIG in i blodbanan hos undertecknad!!! De som frivilligt uppoffrar sina liv kan man ställa frågan i domstolen: Varför lever du? Det gör ingenting om du dör! Citat: KSMB varför lever du?.

    SvaraRadera