torsdag 30 december 2021

Dagen innan Nytt År

Så har veckan lidit mot sitt slut, snart är det över dock knappast med tjut! Inte vin eller annat starkt då föreligger försämrat hälsotillstånd eller hjärtinfarkt! Räcker till  och blir över med livsmedel och sött då det både mättar och söver! Även fastän man på allvar gått in för en hälsosam linje gör man om än mycket sällan sidosteg som i eftermiddags.
Det blev tre påsar med något gott, rea på den till höger, ordinarie pris på dem två andra. Januari månad är mörk, kall och oerhört lååååång!

Nyårsafton bara 1 gång per år och varken supé eller fyrverkerier inte ens lyktor man köpt då kan man kosta på sig lite självvalt godis hur onyttigt det än är!
Efter middagen ikväll blev det en rejäl kopp espresso med tillsats och det ger belöning till en själv efter arbetsveckans slut. Cannabis

1 kommentar:

  1. När man ska underhålla livet med hutlöst dyra mediciner/skadeciner, beroende på biverkningar, är det gamla föregångna livet ett minne blott. Skräpmat, alkohol och överkonsumtion av socker som konstgjorda tillsatser undviks liksom uteliv och umgänge vilket man iofs gjort minst halva livet! Nej växtbaserade livsmedel och hälsosamma glutenfria alternativ gäller och åtminstone känns det personligen bättre att "gå den smala vägen", sedan att vi lever u nuer med ökade kostnader för allt är inget vi kan påverka tyvärr!

    SvaraRadera