torsdag 9 december 2021

Nyttspytt och Äldre

Dag 2 i jakten på läkandet helandet på ryggslutet/strax ovanför svanskotan. Skär likt knivar och smärtan förblir obeskrivlig!

Rent skrattretande! Jämfört med KR Trafik janusri 2017 ute var det -27°C medan inne i bussen sannolikt -30°C! Även om resan tog 40 minuter så var det värre och man gjorde vad man kunde för att behålla kroppsvärmen!
Typisk hyfsad blaska som blivit kommunistisk kapitalist!!!👿 Död åt den formen av journalistik DE TJÄNAR TILLRÄCKLIGT ÖVERFLÖDIGT PÅ ANNONSER!!! Inte alls märkligt att det är en riskgrupp i samhällen, verklighetsflyktingar så det osar bränt!
Det återstår att köx...vad notan landar på äläktrisiteten måste man ändå ha, allt kan inte drivas med tändargas och värmeljus!
Hade varit intressant läsning men som alltid finns källan till artikeln när de inte själv åker ut för att göra reportage! Många är de gånger man funnit källan till artikel någon f.ö. avfallsblaska snappat upp och "kopierat"...

För övrigt troligen torsdag och man hoppas...på ingenting annat än att det går i lås personligen framöver. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Naturligtvis var det Januari 2019 som en ledbuss av dåvarande kommunikationsbolag KR Trafik från Östersund körde i -27°C kyla och inget annat. Många var resenärerna som satt väl påpälsade, efter denna incident letade man fram täckbyxor som användes och man klarade sig från sjukdomar då. Blir definitivt att kolla upp dem nu när väder är så flaxigt och ostadigt som det hittills visat sig...noha.

    SvaraRadera