lördag 18 december 2021

Uppdatering och Rehabilitering

Lördag och helg. Länge sedan om än någonsin man varit så dödstrött och fysiskt slutkörd som denna dag. Svindel, vimmelkantighet och omtöcknad från torsdag fram till idag lördag. Man får se ifall det lättar eller håller i sig. Det blir en helg i rehabiliteringens tecken, så tillvida inget oförutsett inträffar. Man känner sig
så trött och utsliten när man kunde ha
känt sig och varit så vaken, alert och pigg. På grund av rådande situation där åtskilliga är sjukskrivna t.o.m. de som normalt aldrig tidigare för årstiden räknat varit frånvarande är det.

Något gammalt som blossat upp likt nyhetsstoff. Detta visste man förra senvintern/vårkanten alltså mars/april 2020. Finns inget naturligt virus eller annat allvarligt, ALLT är odlat, framställt och distribuerat enligt beställningar. Folk generellt får tvivla bäst det passar dem. Vill man inte veta den bittra sanningen som absurda verkligheten så väljer man att göra så! Svårare är det inte!
Som född, uppvuxen och bosatt i Norra Sverige är det alltid intressant med kunskap och medvetenhet. Tyvärr finns kapitalismen i många medier idag jämfört med för 30-40 år sedan när den inte smygit sig in i medier utan allmänheten skulle obligatoriskt informeras. Så är det inte idag.
Det smycket skulle man aldrig låta sig luras att beställa men...än är inte sista imbecilla födda tydligen. Media oavsett namn borde egentligen aldrig fått skriva om något när de föraktar liksom förkastar sanningen! Så gör vänstervridna kommunister och annat avfall. Ja hur som helst kommer saxningen från en uppenbar sådan. De som inkompetent snortar koks saknar moral, disciplin och respekt för annat än träskets klimat och rykten. Vi andra i verkligheten vet vad vi behöver veta och går således hela vägen. Cannabis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar