lördag 11 december 2021

Lunch Middag alternativ

När man gått in för hälsosamt liv får man ta de ekonomiska konsekvenser som följer. Grundhandling är alltid mest kostsamt kompletteringar desto bättre! Efter alla levnadsår i vuxenlivet har man koll på det mesta. Sällan är de gånger inhandlingar gått överstyr, det var för åtskilliga år sedan då man bodde i 1:an och hade liten eller noll koll på vad man kunde handla.
Delar av tillagat och förpackningar med vad som komma skall, när lusten faller på. Naturligtvis blir det "vanlig" mat också som parisergrill med bröd utan tillsatser som ketchup, senap, dressing när dessa är rena sockerbomberna. Potatissallad innehåller tillräckligt med ingredienser av onyttigheter. Vet att man provat Quorn tidigare när man försökte satsa på alternativ man inte behövde må illa av. Blir intressant att se hur det smakar liksom broccolibollar men till det ska det vara något man inte hade hemma för närvarande. Det får vänta.
Det var bra pris på dessa, smaken låter vänta på sig och den erfarenheten har man att somliga drycker kräver viss "mognad" även i kylskåpet så man får väl se senare eller imorgon hur det smakar. Cannabis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar