tisdag 21 december 2021

Mer Fattig Än Rik!

Visst är det så, så har det alltid varit trots den grovarbetare man var och tyvärr är. Man kunde ha skyllt sig själv dock inte riktigt. Hel del beror på andra faktorer som man av naturliga skäl men även utrymmesskäl inte tar upp här.
Gjorde i söndags beställning på hygien produkter när man helst inte vill vara utan och som utfyllnad för att uppnå belopp för fraktfritt blev det snacks förutom Agavesirap vilket är sötningsmedel nyttigare än vanligt socker och även Stevia! Man varken använder eller behöver mängder för att känna lagom sötsmak.
Tyvärr kunde leveransföretaget inte läsa därmed fick man hämta det på utlämning plats, vilket man tog naturligt. Super snabb leverans när det fanns att avhämtas vid 12:43 idag!
2 flaskor av den till vänster men annars likt det på bilden. Vad som är det svåra är att finna dessa produkter i livsmedelsbutiken man handlar hos! Vet att delar kunde återfinnas där man städade för drygt något år sedan, slutade där när man fick sjukdomstillståndet man har och har aldrig satt foten där sedan allhelgonahelgen 2020!
Fann inte de goda och nyttiga Hemp seed chocolate så då provade man nya sorter från samma tillverkare. Överraskande goda bägge sorter! 😋
Vad man dessvärre missade kolla var ifall de hade den utsökta läskedrycken Whole Earth. Blir att kolla upp vid annat tillfälle. Cannabis.
Ekologisk Agavesirap från Agavekaktus
behövs inte många droppar för att den ska ge espresso eller kaffe det där lilla extra! Är även superbra som smakförstärkning och kan med fördel användas till naturlig sötning av te utan att ge en med diabetes typ 2 obehag eller konsekvenser! Är utmärkt variation med ekologiskt smör typ Vegan till pannkaka istället för sliskig sockersylt. Duddälbugg.

1 kommentar:

  1. Julafton var helt i sin ordning bortsett från att ljudet försvann när signalen försvann! Som tur var hade man samtliga program inspelat på 1 DVD-R disc så det löste sig smidigt och som tur är lever man ensam. Presenter 2 perfekt istället för flera och exakt behovet man har så man är absolut nöjd.

    SvaraRadera