lördag 18 december 2021

Lördag Del 2

Igår eftermiddag efter hemkomst gick man och handlade tänkte imorgon lördag är det inget som säger att man orkar, kan vara glashalka ute trots att man försett sig med halkskydd modell bättre! Så då blev det igår eftermiddag istället. Blev komplement och annat slog till och köpte 
något man sällan och aldrig köper. Frukt clementiner har man köpt tidigare men de har sällan varit till belåtenhet, dessa verkar dock vara okej. Äpplen har man aldrig köpt när man egentligen inte uppskattar dessa samt att kvalitet varierat kraftigt. Var prisvärt så nu passade man på.
Tidigare handling blev det 1 pkt espresso när det föregående var på väg att sina. Mådde inte bra tidigare i morse så man bryggde 1 "6 koppars" kanna med tillsats och för närvarande känns det betydligt bättre än innan. Just den sorten erhåller kvalitet till skillnad ifrån den med hela bönor som av okänd anledning stank urin, mögel och otrevlig arom. Bra med erfarenheter bara trist när det kostar och i det fallet för mycket! Cannabis.

Uppdatering
Fick en praktisk korgvagn som kom utmärkt lämpligt till användning istället för lilla förvaringsvagnen under tvättstället. Nu ryms även toapapper på 1 och densamma. Superbt.
När badrum och toa inte är större är det bra med praktiska förvaringsplatser.

1 kommentar:

  1. Man får försöka se upp med bönor av märket ORO, antingen har butik fått in sämre sortering eller så har distributör lagrat för länge alternativt tagit in förstörda bönor och skickat ut till butiker runt om i landet. Lavazza hade sorter med bokstavskombination ORO och det var rena avfallet när man malt och bryggt det! Den Lavazza man köpte nu erhåller kvalitet, styrka, arom och smak i enighet med personliga krav. Många är kaffesorterna man provat och somliga har hållit kvalitet andra har man sonika fått antingen skänka bort eller kastat!

    SvaraRadera