tisdag 28 december 2021

Allt Har Tyvärr En Åtgång...

Liksom det enda "onyttiga" man konsumerar, TOBAK. Funderade tidigare  hur man skulle göra för att smidigast kunna köpa den när introverta samhället man bor i i n t e har det man behöver och sk medarbetare på jobbet är rena avfallet. Tog ledigt idag och åkte sonika till Godishuset och handlade vad man skulle ha. Det blev nästan det traditionella
hade någon rulle kvar så det blev 3 av en och 1 av den fjärde så nu har man till
slutet av januari 2022 med råge. Vilket är nödvändigt när bilen får stå i vinter och allt ändå kommer att bli dyrare.
Blev lite drycker där och i 1 annan butik
köpte även några lustiga godis prylar i form av läppar, jo de har mycket ätbart, drickbart, lustigt och märkligt Godishuset
Där man köpte kaffeflaskorna Frappuccino köptes även något man köpte tidigare som är nödvändigt när man åker buss, munskydd eller som de kallas allmänt social mask. Kan inte själv kalla dessa för det utan precis vad de är munskydd!
Visst har man köpt tidigare som den på bilden ovan men den man använder blev tajt efter tvätt så den bör nog bytas ut
Det nya "långfärd" munskyddet precis som det ska vara. Somliga nöjer sig med pappersmodellen men den finns på jobbet,  i apotek och lite varstans i kartonger om 50st eller 100st. Ogillar dem av fler skäl än 1: papper, ej formbar, det blir "fickor" där virus kan komma in! Obehagliga att använda längre tag såsom bussresor tar. Dessutom måste det bli belastning på miljön när de kastas överallt när alla inte bryr sig att kasta i papperskorgar, papperskorgar som sällan töms det såg man vid sjukhuset mfl ställen! Man betalar hellre en slant föe återanvändningsbara som är 100% säkra och dessutom virus godkända till skillnad ifrån de som borde bannlysas - pappers!!! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Var och en får ta sitt eget ansvar! Det gamla uttrycket Snålheten bedrar visheten stämmer utmärkt! Många är de att använda pappersskydd från jobbet, hälsocentraler, sjukhus eller köpa hos apotek eller andra butiker. Själv använder man smarta utformade och återanvändningsbara tillverkade i tyg vars utsida är vätskeavvisande behandlat och insidan är 100% organisk bomull. Naturligtvis måste det få kosta när det är smidigt men effektivt! Livet är för skört för att slösas bort på sladdrigt och fickbildande pappersskräp! VALET ÄR FRITT.

    SvaraRadera