torsdag 18 november 2021

Lögnarna bedriver Hyckleri!

Naturligtvis är det så, denne skorrande toksvammel mumrik ljuger! Allt för spridandet av... Ja det får vem som helst räkna ut själva! Mindre bemedlade och imbecilla var de idioter som icke kunde detta. Så är de ej heller det minsta belästa eller informerade. Dyslektiker har allt emot sig, inget i gengäld oavsett tjänster och gentjänster. De som icke begripa/ förstå nedanstående må gå sin död till mötes.
somliga drivkrafter och "makthavare" byråkrater som påhittade myndigheter försöker totalt vilseleda som förleda sin befolkning till döden. Fanns demokrati annat än som substanslöst uttryck verkställdes omedelbar OA omfattande samtliga obekväma och funktionslösa låtsas makthavare, byråkrater och myndigheter. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Vax dödar! Förkortar liv avsevärt! Det är vad de vill och vad de avser kvacksalvarna (se epidemiologer som kallt förespråkar och utrotar populationen!) makthavare, myndigheter och byråkrater! Har aldrig någonsin varit nödvändigt att skjuta in sjukdomar i blodet på människor eller djur annat än med avsikt att avliva! Rädda om som för sig själva är injektioner utblandade för att slå ut organ för organ! Vad annat? Om det var i förebyggande syfte hade samtliga forskare, professorer, specialister, kirurger, undersköterskor, läkare, sjuksköterskor och allt inom sjukhus och hälsocentraler varit FÖRST med att vaccinera sig! Nu är det inte så dessutom har framkommit hemlig och gömd data hur dessa vacciner framställts. OA den slutliga lösningen.

    SvaraRadera