tisdag 30 maj 2017

Medvetenhet överlägsenhet

Ny bok till samlingen. Ska bli intressant kanske man försöker med tanke på att man förändrats de senaste åren. Det blir endast för en själv när det finns så många hycklare ibland vad de kallas "medmänniskor". Förra boken är inte utläst men det kommer att bli, politik är som bekant tungläst. Böcker är klart berikande, de böcker man är intresserad av finns inte som ljudbok därför får man läsa dem. Det håller en igång och informerad. Det blir även någon fler bok av författaren men många fler böcker generellt med tanke på det politiska kaoset då det ena avlöser det andra och det andra går in i ena. Hur är inte svårt att räkna ut, däremot inte så enkelt för somliga.

söndag 28 maj 2017

Söndag 28 maj

Har nyligen läst något som ingen kommenterat alls. När något pk fascistiskt regionalt dasspapper tidigare gjort allt för att tysta kritiker så finner de flesta övriga "tidningen" som antingen ej läsbar, helt ointressant eller så är det endast sport som gäller och där kommenterar "vi" fullt ut. Politik kan också kommenteras, realtids händelser och framtida händelser likaså. Ideologier oavsett inriktning är känsliga ämnen som folk ogärna diskuterar än mindre debatterar. När nationalsocialism nämns relaterar tyvärr de flesta den till historia och drar imbecillt upp 1930 och 40 talets dåtida scenarior, maximalt imbecillt!

Den tiden är passerad med snart 80 år. Nationalsocialismen liksom hela omvärlden har i n t e stått stilla och orörd i utvecklingen, tvärtom har den utvecklats och redigerats för att passa in i 2000 talets miljöer oavsett land, till skillnad ifrån terrorist ideologin islam som är förstelnad och gjuten i tusentals år gamla diktatur bud och lagar, deras bibel är original aldrig redigerad och lagar som budord och text tyder på förhistoriska händelser och attentat som upprepas för att överta all makt i europa och därefter supermakterna Ryssland och USA. Det islam och 30 talets nationalsocialism har gemensamt går att läsa om, ifall man är intresserad. Sverige och övriga Europa har aldrig ifrågasatt varför islam fått genom moské byggnader, vi skulle dessutom aldrig fått veta - sanningen - ifall vi hade ifrågasatt det. Nu har delar av Europa fått lida för kapitalets girighet och makt och värre är att vänta. En del av Europas befolkning är trötta arbetsmaskiner, de nyttiga idioter som aldrig ifrågasätter så länge de får en potatis, morot, köttbit och lite vätska i form av dryck. Att EU är Europas fiende och mest dödliga svarta änka råder inga tvivel hos oss som är mer än medvetna om det. Trist att vi inte har makten att avsluta det påtvingade medlemskapet för det är högst nödvändigt för att Sverige som land ska kunna förändras från långsam tvingad död till enbart positiv överlevnad. Strategier och handlingar, ojämna aktioner för att totalt överraska nuvarande makthavare är ytterst nödvändigt. Det påstås att medelklass arbetare utan egen vilja, icke bemedlade är de som röstar på Sveriges oppositionsparti. Det kan stämma någonstans men aldrig generellt! Motståndare mot partiet är de som försöker använda den formuleringen som dessbättre fäller dem själva framför något annat. Dags att avsluta när det främst är någon enstaka som läser innehållet i denna eminenta blogg.

fredag 26 maj 2017

Tyvärr blir det ofta som det blir....

Åkte till Mix-butiken/Sunt Liv/Änglarum och handlade lite igår. Tyvärr blir det sällan som man tänkt sig vilket fallet blev även igår där och då. Det framgår av kvittot där människan(?) tagit betalt för vara den muntligen uttryckte hade gått ut och man skulle få gratis!!! En vara som man också skulle ha fick man aldrig med, den glömde den typen, Fy fan så kasst!!! Det är aldrig priset som avgör utan principen och hanteringen! Huruvida vi vill få sämsta reklam för det hela. I övrigt är man nöjd med tvålar, dryck, mineraler och vitaminer. I andra butiken rådde rena häxjakten på blommor och växter och vem vem allt? Nåja, man fick det man skulle ha och några bilder på det bryr man sig inte om att ladda upp, eller?. Kvittot, av ironiskt skäl, kan man ju alltid ladda upp. Som någon bysop/fåne gjort tidigare. Alla mer eller mindre väljer och tar ansvar - eller inte för sina liv. Somliga vill bara fly, andra får lov att ta ansvar. Så är det.


torsdag 25 maj 2017

Där dog allt för evigt!

Skönt att vara ensam. Syskon misslyckas frekvent med förhållanden. Tryggt att kunna se på distans, deras val - deras liv. Vacciner ÄR dödliga! Hur får var och en ta reda på själva. Läkemedel från apotek är profit på konstgjorda virus, sjukdomar och pandemier. Enda verkliga sjukdomar är förkylningar och dess förgreningar. Allt annat är kemiskt experimenterat för att ta fram syntetiska symtomförhindrande kemikalie kollisioner vilseledande och direkt ljugande "mediciner". Naturläkemedel och mineraler, vitaminer och mymeter partiklar av metaller samt svavel och naturens apotek hjälper mot alla naturliga sjukdomar. De som tror på sjukhusvård tror även på tomtar, troll, vättar, vittra och alla andra icke existerande fantasier från folksägen och spökhistorier. Man tackar alla de som delger information om verkligt fungerande nyttigheter, man vet ju att naturläkemedel utan konstgjorda biverkningar tar längre tid att ge resultat än de giftiga, dödliga syntetiska alien droger som affärer och apotek säljer. Ensam man var, ensam man är, ensam man förblir. Så är det när världen är full av robotliknande fiender och absurda religiösa fanatiker vars religion inte är annat än täckmantel för blodbad, massmord och förintelse av helt oskyldiga människor! Tids nog skall detta helt förbytas och parasiter blir de jagade...tids nog...TROLL! 



Gällande religion får man söka själv.

onsdag 24 maj 2017

Äntligen helg!

Tio dagar i sträck sedan helg. Ersättningen eller lönen som de kallar det blev väl okej även om det saknas en del. Det blir lämpligt i juni då man behöver skor och en del kläder. I helgen blir det att dammsuga bilen, städa upp i skuffen och sedan får man se när det kan bli att tvätta av den, vilket man aldrig gjort sedan man köpte den. Handlade lite grejer idag som kan komma till nytta längre fram. Har provat ena bluetooth luren och den funkar utmärkt. En brandvarnare eller rökvarnare blev det då en av de gamla blev något fel på, en USB fläkt kan komma till användning vid laptop, batterier är alltid bra att ha. Elektrisk fotfil till mors dag och en extra bluetooth lur som kan bli till något eller någon. Man känner sig mest trött och det med all rätt. Jo, fick veckotidningen och i brevinkastet fanns beställningen så det blir intressant att läsa samt intressant att se ifall zink gör någon skillnad.

Uppdatering

Magnesium är bra, har dessutom börjat med tre matskedar lingon som gör att man mår bättre. Har påbörjat Zink special så man får väl se vad/vilket resultat det blir. Fläkten var en kul och fullt fungerande maskin som är perfekt vid laptop! Fotfilen får man nog nyttja själv då tider förändrats. Batterierna är bra, satte upp brandvarnaren och kollat att den funkar bra pris med inkluderat! batteri. Det billigare bluetooth headsetet får bli till någon som behöver (kanske framöver?) medan den ena redan är aktiverad till ena mobilen och funkar utmärkt! Det återstår att se att få sålt dubbla USB laddaren och bluetooth headsetet så småningom. Man är då nöjd och det är ju det viktiga i de flesta fall.

Är man en av fåtalet?

Det är inte alls konstigt att det sker så mycket olyckor, brott och personbrott när man tydligt ser och märker hur dårar, imbecilla och mindre bemedlade eller inte alls bemedlade beter sig i butik och ute i samhällen! En hund, katt eller barn oftast spädbarn instängda i solheta fordon medan föräldrar lugnt går i butiken "vad ska man hitta, undrar om de har det där?" Och hjärnan är ett vakuum tills de kommer tillbaka till bilen och upptäcker död eller illa medtagen hund, katt, spädbarn. Då var hjärncellen tillbaka i vakuumet och reaktionen därefter. Har man djur eller barn är det bästa att vara minst två vuxna med i fordonet. En som handlar medan den andra "vaktar" fordonet. Svårt? För personliga Persson typer blir det tyvärr det! Så är de oftast misslyckandes som individer också, många fysiska men främst mentala handikapp som gör vardagen outhärdlig för de medmänniskor som tyvärr finns i deras närhet.

lördag 20 maj 2017

Arbetshelg igen

Uppe före tuppen trots arbetshelg. Igår var det full rulle på veckojobbet hela dagen och man hann allt och mer därtill. Gjorde beställning då magnesium tagit slut samt beställde zink special som man aldrig tidigare provat. Silver kan man beställa en femma av framöver ifall slaversättningen tillåter annars räcker det med det man har kvar av förra dunken. Mineraler är alltid bra tillskott, beroende på avsikten. Beställde igår morse så man får väl se när det kommer. Kan bli inköp eller beställning av "balans" den nyttiga rödbetsjuicen med supernyttiga lingonjuicen. Den är mer än väl beprövad! Tre liters kartong istället för glasflaskor mer ekonomiskt samt bekvämt rent praktiskt. Ja, denna månad lär det bli många skattekronor till otacksamma drägg och övrigt avfall men främst tänker man på en pensionär och då är det värt det! Snyltare och övrigt pack kunde gott skickas till Syrien och liknande länder så slapp vi dem. Det blir nog bra till slut.
                                                 Bilder lånade ifrån  Svensk Hälsokost

torsdag 18 maj 2017

Veckan i bilder...

Text ej nödvändig. Vill man se "detaljerat" utifrån de tre översta bilderna är det bara att klicka på bilden ifall man bara har dator. Tumma eller nåt på bild så är det fritt att förstora bilden. Den som begriper förstår den som inte förstår får förbli politiker, busschaufför eller likvärdigt.

onsdag 17 maj 2017

Mindre bemedlat

Vart är vind/regnskydd? Hur tänkte de här? Inte alls, som vanligt... Det går väl bra så länge det är vindstilla och solsken men detta var illa tilltänkt, likaså med hållplatserna men det måste vara politiker som satt samman detta dåraktiga liksom beslut för ombyggnaden. Dåraktigt då bussar ska passera varandra men köar för att de har olika avgångstider. Tack och lov! slipper man vara busschaufför.

lördag 13 maj 2017

Cykel cykelslang kanske klar

Det återstår att se, ifall lagningen håller men har den hållit pumpad från mars-april framtill nu så vore det märkligt om det skulle jävlas. Hade inte tid i sensomras augusti förra året, NU däremot tog man loss hjulet från ramen och ut med slangen för att granska ytterdäckets insida och vad fann man? Jo, ett häftklammer så mest troligt var det sabotage. Nu tog man bort det och granskade däckets in och yttersida. Skönt att kanske kunna ha hojjen till våren-sommaren. Synd att det ska finnas ohyra i samhället mer synd är att man inte fått nys om vem ohyran är/var.

Man får nog kolla upp och serva hojjen och till dess får den stå skyddad från terrorister. Skulle man få veta inom framtiden vem eller vilka blev det hämnd för det skall de få!!!

Inte bara väder är mindre önskvärt

Härliga lördag och ledig helg, jobbar däremot nästa helg 20-21 maj. Väder och vind har varit rena höstvintern med hagel och snö, vädrets makter går väl på samma som människor på planeten diverse dödligt farlig "medicin" ihopkokad och saluförd av kapitalismindustrin. Det stämmer till 100% att "det ni inte förstår  (vet) hjälper oss att förgöra er!" Under alltför lång tid har läkemedelsindustrin tjänat biljoner på att sälja kemikalie bomber till oskyldiga människor i syfte att långsamt och långsiktigt förgöra dem. Ett lånat uttryck "business with disease" enkelt översatt "affärer på sjukdomar" vilket finns att läsa om på nätet plus åtskilligt annat som på ett eller annat sätt kan bidra till förändrad och bättre hälsa. Syntetiskt framställda "mediciner" och livsfarliga kemiska blandningar falskt kallade "vaccin" skadar i första hand för att sedan avliva fullt friska människor när de inte är nyttiga idioter nog att åka till krigsländer och bli skjutna eller bombade och inte är på fel ställe på fel tid och blir skjutna eller avrättade så att vaccin och läkemedelsindustrin får nya fräscha kapital bringare till sin folkmordsverksamhet.

Nog om det, nu är i alla fall dunken tömd men man har cirka 1,7 liter kvar i två flaskor. Så det räcker gott och väl fram till man emottager ersättning och kan beställa en ny dunk samt det man saknar. Första dunken gick åt då man försåg en anhörig med en flaska och har till och från tillsatt vissa mängder till akvarier och växters vatten. Det gynnar växter och akvarium krabater samt naturligtvis man själv. Tur att man inte är beroende av digitala enheter och blir utsatt för vad som tydligen hände igår. Det hade varit katastrofalt personligen och är det i synnerhet för företag och sjukhus som drabbats. Hoppas de lyckas sätta åt dem. Man misstänker att det rör sig om terrorister med kopplingar till slaktar ideologi sekten. Det förvånar en inte det minsta om det visar sig vara det.

När landet får minsta chans att resa sig ur ruinerna är när regeringsskifte skett och tillika fel tillämpning eliminerats till förmån för demokrati. Så kallade "med människor" är mer och mindre förvirrade och paralyserade av sina radikaliserade och indoktrinerade "vänner och bekanta" vilket syns och märks överallt i media, samhällen och världsdelar genom information på Internet. Det har säkert varit så väldigt länge men på senare år har det sannolikt stegrat och ökat kapitalt p.g.a. informationsteknologins utbredning till minsta mymeter av jordytan. Dax att avrunda här innan allt blir en kontenta i misär.

torsdag 11 maj 2017

Kunn ju bli inträssant...

Fick Nya Tider igår men man var för trött  (som vanligt) för att mer än ögna rubriker men he kunn ju bli nån stunds trevlig avkoppling å lissa nalta. Märkligt att dem lyckes å släng ut'n i ti en hänn gånga. Piss för göjva som int begrip å abonner på töcke - däm bli ju utan! he he he

söndag 7 maj 2017

Klart att en jet tanka...iblann

Gött å veta hur myttje biln dra per mil å då ä kvittot bra å ha. Förr va de ett måste så att man kunnt räken ut va he köstä. Nu då en hav mobilkamera kan en fotografer på pumpen men he gör en int.

fredag 5 maj 2017

Hoppas kan man ju alltid...

Att man inte åker på ytterligare mer helt oförtjänt skit i form av löneavdrag för att man var ledig idag. Lite märkligt åkte till Jula i förmiddags cirka 09:30 och 10:30 åkte man därifrån. Köpte en ny power bank då den gamla upphörde att ladda mobiler en i taget, till hundra procent. Trots att man laddade den gamla tills kontrolllampan slocknade var det oftast inte mer än femtio till sextio procent därefter slocknade den. Nya "Urban Revolt" är på 4400 mAh motför gamla som är 2200 mAh. Bättre lycka med denna kanske? Främsta avsikten var dock att få tag på knappcellbatterier och det fick man så det var värt resan då man sällan får tag på dessa där man bor ej heller prylar de har på Jula med flera butiker. Kast vindar så det räckte och blev över.

Naturligtvis köper man sånt som inte blir rätt. Skulle ha tag på cigaretttändaruttag med dubbla USB uttag för jul dekorationer i bilen men när man kom hem visade det sig vara USB laddare till cigaretttändaruttag  vilket man redan har i form av en kabel man köpte för fyra år sedan som alltid finns i bilen och som varit ovärderlig när Androider haft för låg ström i batteriet. Knappcellsbatterier fick man dock tag på så nu har man bytt där det behövts.

INTE BÄSTA BILDEN. BÄTTRE DOCK ÄN INGEN ALLS! 
SÅ SER "URBAN REVOLT" UT NÄR DEN LADDAR VÄL KORT KABEL. 
BILLADDARE HAR MAN INGEN NYTTA AV HOPPAS MAN BLIR AV MED DEN. 
 
KNAPPCELLSBATTERIER TILL VAR OCH VARANNAN ELEKTRISK PRYL MAN HAR.