söndag 31 oktober 2021

Lunch och Middag 30 oktober 2021

Klurigt är det nästan ständigt vad man ska förtära till lunch eller middag när man är fri och ledig.
När man äger mer än 1 stekpanna och kommer ihåg den andra underlättar det matlagning väsentligt! Så blev det igår kväll och det såg lovande ut...så det blev
falafel bullar, potatis kroketter och de alltid lika smaskiga som delikata sötpotatis ringarna. Till falafel bullarna blev det skivor av franska dock ingen dressing eller annat när man inte hade det hemma. Man tager vad man haver som ett gammalt ordstäv uttrycks. Mätt? Jodå så det räckte till och blev över!

Skillnaden mot ifall man haft råd med pizza är att man varit i paltkoma och antagligen mått mindre bra. Veggiemeny blev det förra veckan och i ekonomisk svacka pga bluffkassan! Så får man "rätta munnen efter tillgång" där det mest nödvändiga är inhandlat och åkt in i frysen samt del av det tillagat och färdigt att konsumera när så behagas. Satan! Vilken dimma det är ute för närvarande😱 Cannabis.

fredag 29 oktober 2021

Drog Coctail illa illa!

Efter snart 1 år med befintliga diagnos baserad på hälsotillstånd och sjukdom har man på egen hand lyckats få kännedom om och teoretisk medvetenhet om de mediciner man konsumerar dagligen och så gjort i snart 11 månaders tid. SAMTLIGA ger biverkningar som inte låtit vänta på sig!
De flesta är egentligen högst olämpliga och borde haft grundläggande genomgång än att doseras ut till människor vars journaler tycks vara 1 ytterst främmande kapitel för sk "läkare" att noggrant granska utan istället kan ha haft dialogen "vi ser vad som händer" inget är mer dåraktigt misstag men den har sannolikt åtskilliga liv på sina samvetslösa legitimationer och institutioner!
av de 5 gifter (mediciner) man tyvärr tvingas ta är det endast nanogram alltså tusendelar av varje "medicin" som gynnar det man har, resten är utfyllnad vilket skapar de biverkningar man upplevt och upplever! Skapar även kollisioner när avsikten är interaktioner Dvs 1-2 samarbetar med 3 samt 4 med 5. DÅ fungerar mediciner som de ska, tyvärr är och förblir det önskningar och drömmar när gifternas uppgifter är att skapa andra fysiska motstånd och skador liksom att få människor beroende av somliga gifter och vad som också sker är att kroppen blir immun mot doser och måste ökas för att kroppen ska stimuleras i liknande grad som vid låg dosering!
ytterligare andra gifter ersätter de föregående när dessa blivit likt sockerpiller finare uttryckt placebo. För den med intresse i litteratur finns bl a
bböcker som kan tolkas rätt eller fel vilket även allmänt beskylls för att vara konspirationer men de enda konspirationer som framställs är undanflykter från de som hävdar att sanningen är konspirationer och teorier!
sedan är det upp till var och en att vara i stånd, kapabel att avgöra det. Cannabis.

Skillnad Journalism mot kapitalism avfall!

När man vill läsa artiklar SKALL dessa vara fria! Om nyheter är låsta är de inga nyheter och naturligtvis bojkottas eventuell tabloid! Halva rubriker skall förbjudas!!! Låsta artiklar skall märkas upp!
Falsklarm när landet redan haft viruset sedan 2015 alternativt tidigare! Politiska propagandaorgan liksom "påfyllning av doser" FOLKMORD likt ge giftinjektioner med lagom dos arsenik blandat med ämnen som långsamt "äter upp" kroppens organ invärtes! Somliga har fått injektioner som reagerat mot kemikalier även kallade "mediciner"! Och resultatet har i sjukhustermer väl dolt varit "utmärkt och nöjda parter!". Tabloiden är avsevärt bättre med nyheter och artiklar där det enda väsentliga är att de INTE är LÅSTA!
Detta är ett exempel på kapitalistisk svindleri! Detta (tabloid?) skall ha betalt för varje NYHET! och varje ARTIKEL! Det utgör faktiskt ALL den fördömda reklam och annonser! SKAMLÖST! Skulle aldrig få tillgång till spridning annat än som pappersupplaga. Cannabis.

onsdag 27 oktober 2021

Äntligen! Fick man det gjort

Gick till affären och handlade.
Somliga kan tycka att det är dyrt. Visst är det så och ändå väntas (enligt alt.media) en inflation som kommer att drabba hela världen. Antagligen den saftiga, drypande dräpande efterräkning "Notan" planetens befolkning ska betala för pandemin...
Kanske är det så att inflationen redan påbörjades i landet vid årsskiftet medan övriga omvärlden haft en annan monetär strategi där inflationen märks först nu eller så har vi detta att vänta och ännu fler människor får sätta livet till medan ekonomerna blir de som överlever. Den som lever får C. Cannabis.

Bilen Står färdmedel går!

Hade på känn att det skulle hända något. Plötsligt hördes ljud och instrumentbelysning tändes
Förstod vad som hänt hann vända och tempmätaren steg men hann i alla fall hem och kollade upp under huven
mycket riktigt fläktrem hade gått av eller enkelt uttryckt trasats söndar! Naturligtvis är det sabotage! Någon har gjort något förra vintern när man inte hade tid att vara ute i tid och otid. Lossat generator mm.
Nu spelar allt liten och ingen roll! Däckskifte ej utfört pga rådande omständigheter, motorvärmare ej inköpt och bytt, fläktrem av dessutom som grädde på moset bensinpriset 13 kronor för högt PER LITER! Gick bra att utföra traditionella ärendet med buss också om än det tog 2,5 timmar tor mot tidigare med bil 1 timme men så slösades inget bränsle, inget slitage på kall motor osv. Samt uppdatering vilka bussar att åka! Precis som man gjort tidigare efter arbetsdagar! Sedan ifrågasätter man sig själv om bilkörning är bra med hälsotillstånd man befinner sig i?
Ha ha ha! Den etiketten rimmar illa. Äpple kiwi och Mer kanske men inte sur och sötningsmedel är inte sockerfri! Den man köpte hos kärringen var äkta osötad dryck lingon var 1 sort tranbär 1 annan. Cannabis.
Sååå...vad fann man i "gömmorna"? 2st fläktremmar, någon bör passa! Samt i förpackning fördelarlock och rotor. Blir att kolla fläktrem först sedan får man C. Finns inga medel för verkstad i nuläget.

tisdag 26 oktober 2021

Föga Förvånande Faktum!

Bortsett från somliga permanenta verklighetsflyende som permanent förnekar allt!
Huruvida det får ske men redan år 2000 inleddes försämringar vars grundläggande skisser och dokument skapades år 1970 tyvärr. Cannabis.

Tvungen resa

Kändes inte rätt, men pga AG blev det bokad tid hos kurator får man väl C vad D leder till...känns i kroppen att hjärtat inte klarar märkvärdigt mer än mycket lugnare handlingar än någonsin tidigare!
Ärendet dit tog mycket krafter, vilket gjorde att man helt enkelt inte orkade mycket mer. Sedan är det omständigt med gristryne och samhället man tyvärr bor i. Kunde de hade slaskiga vägar och trottoarer varit rensade från skiten! Men "hä köst päninga..." och då får det se ut som det gör!👿
Ett satans elände i schtan av med halkskydd, i samhället på med halkskydd och det är ett helvete!!! Nä rensa gator och allt från slask per automatik utan 1 ljud bara göra genomföra!
Såsom 70 talet!  var det BRA! men pga förändringar 2020/21 har oerhört mycket förändrats till katastrofal försämring!!!

NEJ! Nu är läget för långsam DEFLATION när vi redan har haft den onda inflationen och det måste börja med människor ALDRIG företag för de har andra tillgångar som kunder ALDRIG haft, har eller kommer att ha tillgång till! Cannabis.

måndag 25 oktober 2021

HJÄRNTVÄTT!!!

Var och en blir vis på sin egen inbillning!
Somliga värderar sina liv till NOLL! Varför? Ja, tusentals tar sina liv genom sina sista kliv. Cannabis.

lördag 23 oktober 2021

Trots Hjärtats kondition

Blev det lite enklare städning pga dammet som samlas vare sig man vill eller ej! Våttorkade golvet i delar av bostaden och dammråttor avlägsnades. Sedan utfördes något man aldrig gjort sedan det var nytt (2013?) diskade kylskåpsdörrens hyllor. Äntligen gjort. Man får när möjlighet ges med tanke på hälsotillstånd genomföra diverse uppgifter. Veckan har kantats av sjukdom (magsjuka?) och ömmande som stickningar kring hjärtat. I det tillståndet utför man inga uppgifter utan hjärtat måste stimuleras så det har varit fruktansvärt jobbigt vilket grundar sig på jobbet tyvärr!
Frysskåp är nästan permanent tomt så det behöver sällan åtgärdas mer än avtining emellanåt! Har nästan permanent yrsel och svindel och orsak till det är diagnosen man dras med förmaksflimmer svår hjärtsvikt och förstorat hjärta där konsekvenser förblir livslängd ut, med nano/mikromåttliga förbättringar! Cannabis.

fredag 22 oktober 2021

Intressant kanske...

Har aldrig haft intresse för vissa nyheter, nackdelen är att oavsett du/ni bryr er eller ej så betalar ni ändå för vad det kostar!
Naturligtvis inte när det inte är angeläget ur infallsvinklar som andra klarheter som inte är kopplad till infrastruktur, pandemi och komplicerade forskningsförbryllande utveckling...
5 minuter. Cannabis.

1:a Vintern Får Stå!

Första vintern som bilen får stå okörd. Orsak är flera faktorer. Ny motorvärmare med kablage ej köpt/monterat, däckskifte ej gjort pga verkstad som "slickar uppåt sparkar neråt"!, bränsle orent sedan augusti 2021!, bränslepriset skyhögt!, personligen ekonomisk katastrof!👿
Flimmer
Diagnos och sjukdom man drabbades av september-november 2020! Har förändrat livet, livsstil och förhållanden. Lever med sjukdom inte för sjukdom!

Tyvärr ställer jobbet till med trassel, problem och katastrof! Hjärtat jobbar på men pga bristande, egoistiska sk "medarbetare" orkar hjärtat inte med då man tvingas arbeta för fler och sjukskrivning blir lösningen för rehabilitering! Vilket resulterar i ekonomiska avgrunder. Byråkrati från olika instanser med liknande namn gör vardagen till personligt öde! Arbetsrelaterad stress har pågått i minst 25 år, osunda levnadsförhållanden minst 40 år så allt har sannolikt bidragit till sjukdom man tvingas leva med fortsättningsvis. Inga psykologiska nedgrävningar dock utan felsökning och utvägar är delar av personliga överlevnadsinstinkter! Cannabis.

tisdag 19 oktober 2021

MYCKET Märkligt! Mycket Bedrövligt!

Sedan nytt avlöningssystem ej fungerande! satts i rotation har detta medfört komplikationer och likt grädde på moset tillkommer katastrofal arbetsmiljö där sjukdom per automatik infaller! Nu är man i närheten av bristningsgränsen då månadslön kraftigt understiger normala bortfall och diagnos man har tillsammans med tidsbrist för samtal och ytterst bristande sjukvård utgör provokativt motstånd. Felande tidssystem motarbetas ej av fackförbundet man är ansluten till! Luringar och lögner kunde ha utgjort att man tappat hoppet (men som den envise man är med stolthet trots permanent sjukdomsdiagnos) kämpar man likt i stormvindars motstånd! Idioti eller listighet kanske kan frågeställas?
Det känns bittert samt har redan sedan tidigare grävt hål i kontot som ombesörjer bostad, belysning, livsmedel och många andra ibland onödiga utgifter! Cannabis.

måndag 18 oktober 2021

Allt är Intet om än i Tvivels Tidevarv

Ett trevligt vykort passande nästa årstid.
Dess fjärde sida...
När vikbart det är och sida tre är vackert
Sida 2 är blankt antagligen avsett för skrift. Köpte det i en blandad butik med passande namn där man när kapitalet inte tryter handlar sådant inga andra affärer och butiker har. Såsom objektet ovan till mig själv utan egoism i sinnet för vad man tvekar skänka andra ger positiv glädje för den individuella utvecklingen av påtaglig harmoni! Cannabis.

lördag 16 oktober 2021

Saknar Delvis Minnet Sviktar Aldrig!

De sista 42 åren har passerat mer eller mindre katastrofala personligen! Därmed har man varit så intelligent att spara minnen från det förflutna av fler än ett skäl. Bilder av sådant man minns från en övervägande bra tid i livet, delvis mindre bra men det bästa minns man med harmoni.
God dryck! Mitten av 1970 talet.
Änglaspel som man har i realtid.
Köpte en sådan fungerande i somras!
Sånt växte på åkrar när det begav sig.
Tintin gick som matine på TV och översättning sändes på radio!
Minns förpackningen och godiset.
Såg aldrig den dekalen hade varit något.
Dispril fenomenal huvudvärk tablett!
Den drycken och förpackningen minns man!
Gräddig god glass i all enkelhet.
Mycket god hasselnötskräm.
Den kom 2 år innan man föddes, är ändå trevlig och skön musik.
De har man, kunde sättas fast på fönster också. Enkla dock trevliga dekorationer.
Peo och hästen Po, en serietidning man uppskattade och köpte lösnummer av för vilket barn på den tiden hade någon prenumeration? Jo undertecknad men betydligt senare. Fix & Foxi därefter Lilla Fridolf. Så var den avklarad nostalgi stunden. Cannabis.

Det har man vetat flera år!

Föga undgår de lyhörda, medvetna och informerade! Även så i detta fall med innehållet i glasampullerna. Av rätt material
framgick mycket information och REN fakta! Om innehåll i ampuller.
Ja, inget är som det skulle när rädslan infinner sig
Om det inte var för att det är förutbestämt vad som ska ske på sikt...
där är skillnaden noll gällande 30 och 40 talet och dagens makthavare. "Lägger benen på ryggen" är ett personligen känt uttryck. OA ifall världens befolkning hade fått besluta. Nu är det tyvärr inte så. Cannabis