fredag 29 oktober 2021

Drog Coctail illa illa!

Efter snart 1 år med befintliga diagnos baserad på hälsotillstånd och sjukdom har man på egen hand lyckats få kännedom om och teoretisk medvetenhet om de mediciner man konsumerar dagligen och så gjort i snart 11 månaders tid. SAMTLIGA ger biverkningar som inte låtit vänta på sig!
De flesta är egentligen högst olämpliga och borde haft grundläggande genomgång än att doseras ut till människor vars journaler tycks vara 1 ytterst främmande kapitel för sk "läkare" att noggrant granska utan istället kan ha haft dialogen "vi ser vad som händer" inget är mer dåraktigt misstag men den har sannolikt åtskilliga liv på sina samvetslösa legitimationer och institutioner!
av de 5 gifter (mediciner) man tyvärr tvingas ta är det endast nanogram alltså tusendelar av varje "medicin" som gynnar det man har, resten är utfyllnad vilket skapar de biverkningar man upplevt och upplever! Skapar även kollisioner när avsikten är interaktioner Dvs 1-2 samarbetar med 3 samt 4 med 5. DÅ fungerar mediciner som de ska, tyvärr är och förblir det önskningar och drömmar när gifternas uppgifter är att skapa andra fysiska motstånd och skador liksom att få människor beroende av somliga gifter och vad som också sker är att kroppen blir immun mot doser och måste ökas för att kroppen ska stimuleras i liknande grad som vid låg dosering!
ytterligare andra gifter ersätter de föregående när dessa blivit likt sockerpiller finare uttryckt placebo. För den med intresse i litteratur finns bl a
bböcker som kan tolkas rätt eller fel vilket även allmänt beskylls för att vara konspirationer men de enda konspirationer som framställs är undanflykter från de som hävdar att sanningen är konspirationer och teorier!
sedan är det upp till var och en att vara i stånd, kapabel att avgöra det. Cannabis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar