tisdag 26 oktober 2021

Tvungen resa

Kändes inte rätt, men pga AG blev det bokad tid hos kurator får man väl C vad D leder till...känns i kroppen att hjärtat inte klarar märkvärdigt mer än mycket lugnare handlingar än någonsin tidigare!
Ärendet dit tog mycket krafter, vilket gjorde att man helt enkelt inte orkade mycket mer. Sedan är det omständigt med gristryne och samhället man tyvärr bor i. Kunde de hade slaskiga vägar och trottoarer varit rensade från skiten! Men "hä köst päninga..." och då får det se ut som det gör!👿
Ett satans elände i schtan av med halkskydd, i samhället på med halkskydd och det är ett helvete!!! Nä rensa gator och allt från slask per automatik utan 1 ljud bara göra genomföra!
Såsom 70 talet!  var det BRA! men pga förändringar 2020/21 har oerhört mycket förändrats till katastrofal försämring!!!

NEJ! Nu är läget för långsam DEFLATION när vi redan har haft den onda inflationen och det måste börja med människor ALDRIG företag för de har andra tillgångar som kunder ALDRIG haft, har eller kommer att ha tillgång till! Cannabis.

1 kommentar:

  1. I huvudet man planerar handlingar som inte blir av, när krångel och omständigheter i ond kombination med diagnos och hälsotillstånd gör att man helt enkelt tappar uthållighet och kraft. Innan det kraftigt försämrade hälsotillståndet gjordes vad man planerade. Nu säger pumpen och tillika kroppen ifrån och då är det att rätta sig efter det! Tyvärr.

    SvaraRadera