lördag 23 oktober 2021

Trots Hjärtats kondition

Blev det lite enklare städning pga dammet som samlas vare sig man vill eller ej! Våttorkade golvet i delar av bostaden och dammråttor avlägsnades. Sedan utfördes något man aldrig gjort sedan det var nytt (2013?) diskade kylskåpsdörrens hyllor. Äntligen gjort. Man får när möjlighet ges med tanke på hälsotillstånd genomföra diverse uppgifter. Veckan har kantats av sjukdom (magsjuka?) och ömmande som stickningar kring hjärtat. I det tillståndet utför man inga uppgifter utan hjärtat måste stimuleras så det har varit fruktansvärt jobbigt vilket grundar sig på jobbet tyvärr!
Frysskåp är nästan permanent tomt så det behöver sällan åtgärdas mer än avtining emellanåt! Har nästan permanent yrsel och svindel och orsak till det är diagnosen man dras med förmaksflimmer svår hjärtsvikt och förstorat hjärta där konsekvenser förblir livslängd ut, med nano/mikromåttliga förbättringar! Cannabis.

1 kommentar:

  1. I hyreshus, radhus och bostadsrätter bildas damm, partiklar genom ventilation och mycket dras in av person/er som går ut och in i bostäderna! Ventilationsanläggningar är främsta orsaken! Likaså dåliga fastigheter och usla skapanden. Mögel av fukt, svart mögel och ämnen som aldrig skulle ha godkänts som byggnadsmaterial har använts genom låga priser för volymer fusk ersättning! Nåja, jordens befolkning dör så småningom ut även bluffmakare och övrigt så snart är planeten ödelagd.

    SvaraRadera