söndag 31 oktober 2021

Lunch och Middag 30 oktober 2021

Klurigt är det nästan ständigt vad man ska förtära till lunch eller middag när man är fri och ledig.
När man äger mer än 1 stekpanna och kommer ihåg den andra underlättar det matlagning väsentligt! Så blev det igår kväll och det såg lovande ut...så det blev
falafel bullar, potatis kroketter och de alltid lika smaskiga som delikata sötpotatis ringarna. Till falafel bullarna blev det skivor av franska dock ingen dressing eller annat när man inte hade det hemma. Man tager vad man haver som ett gammalt ordstäv uttrycks. Mätt? Jodå så det räckte till och blev över!

Skillnaden mot ifall man haft råd med pizza är att man varit i paltkoma och antagligen mått mindre bra. Veggiemeny blev det förra veckan och i ekonomisk svacka pga bluffkassan! Så får man "rätta munnen efter tillgång" där det mest nödvändiga är inhandlat och åkt in i frysen samt del av det tillagat och färdigt att konsumera när så behagas. Satan! Vilken dimma det är ute för närvarande😱 Cannabis.

1 kommentar:

  1. Halva 2020 var okej. Det mesta rullade på och det såg trots allt ut att funka med halvtidsjobb skurmaskin i butik med tillhörande helgjobb var tredje helg dock skön ledighet efter 10 dagars jobb. Tyvärr tyckte tydligen inte kroppen och i synnerhet HJÄRTAT det och en del traumatiska ögonblick satte stopp för alltsammans! September 2020 blev upptakten till mardröm som skulle visa sig bli permanent!!!👿
    Hjärtat orkade inte längre och vid Covid19 test med EKG test visade det sig att man drabbats av DCM! Elkonvertering i november misslyckades och nu får man leva med diagnos vilket inte är det värsta utan den ekonomiska svacka som avskum tilldelat en!!! Att 2021 skulle komma att bli SÅ katastrofal och sannolikt fortsätter året ut, hade man aldrig kunnat fantisera om i de absurdaste av mardrömmar!!!

    Nåja, man lever och har viss trygghet i tillvaron väderhelvetet till trots! Återstår att se hur länge till det 90 gradiga stupet är innan det rätar till sig... den som lever får C.

    SvaraRadera