måndag 4 oktober 2021

Going down, down, down Going down, down!

Såssiala medieplattformar ligger för närvarande nere 😁 Visserligen har man 2 "konton" men lider absolut ingen som helst nöd när man född lååångt innan Internet, Goologolo, majspäjs, såssiala medieplattformar existerade ens i fantasin! Som barn hade man allt annat att göra så inte ens dumburk hade speciellt mycket att komma med.
Barnen gråter, funktionsvariationer blir frustrerade, några rastlösa kanske springer ut på stan och misshandlar oskyldiga och Goologolo som äger samtliga såssiala medieplattformar är lika mummliga som genomdränkta alkoholister. 😂
"Money, money, money...". De anser sannolikt att lekmän, amatörer, användare liksom konto innehavare är så blåsta att få skulle förstå det tekniskt avancerade i lösningen samt även för att skydda anläggningen/anläggningar ifrån "intrång i digital utrustning på sabotage grunder, terrorism eller politiska aktioner". Därav finns information och "Data" lagrad i speciella arkiv och/eller underhållsloggar likt fartygs loggböcker och dokument men i digital form. SibannaC.

1 kommentar:

  1. Så bräckligt, så klent, så överbelastat. Enklare uttryck för något som faktiskt kan hänga samman med atmosfäriska förändringar och mängder av knutar, låsningar och tekniskt överavancerade utmaningar. De dryga som snortat för mycket vitt har nog slocknat utmattade när delar av lösningen är utagerad om några dagar, vexkor eller månader.

    SvaraRadera