tisdag 25 november 2014

25 November 2014 - aktiviteter

Det första man gjorde i förmiddags var att hämta ut medicin och komplement. Sedan blev det lite annat som också behövs när värken tränger sig på vilket den gör och har gjort under antalet år, dock utan en sjukskrivning som denna.
 
Visst kollade man upp och har för mig att man köpt den tidigare. Då fanns nog endast sötlakrits och det var inget vidare. Nu får man prova ett och annat. Ja ja...
Efter Kronans droghandel blev det ICA och handla lite, och allt under 100 lappen då finns ingen som helst egentlig anledning att handla alls. Man kostade på sig, då man inte orkar gå och handla stup i kvarten som rastlösa och de utan egna liv gör. Allt för att få träffa sina bekanta.
Jo den chokladen är underbart god. Rekommenderas! till den kräsne.
Efter man ätit en baguette och så åkte man (buss) och löste ut bilen. Ja det blev billigare än man anat då fjädrarna var fel, de var avsedda för framvagnen och inte bak. Innan man körde vidare blev det att tanka. Tidigare år har man sällan tankat fullt men nu känns det tryggare att göra så, med tanke på vad som kan komma framöver. Månader när ekonomi tryter är det skönt att ha bränsle i bilen så att man kan använda den, oavsett hur situationen ser ut. Det enda som saknas nu är besiktning så kan man känna sig lugn sedan.
Ja, blyersättning och K-skydd får man fylla på i efterhand. Macken hade inte den förstnämnda så då fick det bli ren bensin. Trevlig Tisdagskväll alla läsare och fluktare.

1 kommentar:

  1. Korrigering av "tidigare år"
    Tidigare år beställde man mycket CD skivor, DVD filmer, åt mycket skrovmål, pizza och köpte allt som kom i ens väg och synfält.

    De tiderns är passerade och förbi. Man mognar med åren, intressen skiftar och mycket svalnar i intressesfären.

    Datorerna har blivit åtskilliga under åren som passerat. 4-5st samt laptop och dessförinnan var det TV och VHS video som gällde. 5-6st i varierande kvalitet och prisklasset.

    Första bilen, Volvo 142, kostade i reparationer, olja, glykoldunkar, däck och övrigt 20000 eller närmare 40000 kr. Pengar det också.

    SvaraRadera