torsdag 27 november 2014

Torsdag 27 November

I morse var man till "schtan" igen. Ja, igår blev man så trött på den tilltagande värken i knäet så man höll på att baxna! Därför missade man en affär som man MÅSTE till där det finns somliga varor, och ENDAST där! Lidl. Ja man handlade nästan vad man skulle ha, gick runt och kollade på olika saker bortsett ifrån livsmedel. Det blev en väghyvel till modellbilssamlingen. Såg den i appen och den ville man definitivt ha!
 Det är märkligt att bilens glödtrådsvakt verkar leva sitt eget liv eller så är det något som inte riktigt stämmer för somliga gånger lyser den inte alls och då är det okej, andra gånger börjar den plötsligt lysa och det är rätt irriterande. Man får kolla upp det innan besiktning mitten av december så att man slipper att det uppstår där.
Fina föremål man fann i butiken man länge gått och sneglat på men aldrig haft möjlighet, tidsmässigt, att besöka - Patina. Nu blev det ett besök och som den man är går man aldrig in någonstans för att endast "titta" som sjukliga snåljåpar gör!!! Nej det blev både det ena och det andra, till bra priser!
Ibland behövs mer än en bild för att göra föremålen rättvisa. Paris Café är en vacker glasformation likaså Richmond rose även om den ena är kvadratformad medan den andra är cirkelrund, en svart snökristall ser det ut som ljushållaren, tre ljusmanschetter tror man att det heter? och slutligen den söta lilla träskeden. Fantastiskt rogivande butik, precis lagom.


 Ja Dulux lamporna var inte avsedd för en själv utan för modern. Toapapper behövs.

Så blev torsdagen, men allt lyckas ju inte. Efter man tvättat vindrutan på bilen krånglade höger vindrutetorkarblad i fästet. Nåja, det får man fixa till helgen. Väl mött! Torsdag 27 November Alla glada, trevliga, positiva och kreativa läsare som fluktare.

1 kommentar:

  1. Dekorationerna kostade 165kr, väghyveln 80kr. Definitivt värt det. Bättre än att slösa ett öre på bolagsvaror eller alkohol från affär. Det enda man har kvar är tomma buteljer och ett tommare sinne. Då uppskattar man föremålen man har. Förr kunde man köpa ett helrör eller en halva och hade rätt kul men tiderna förändrades och allt kul dog ut. Man insåg att allt annat var viktigare än att vara onykter.

    Man har det mesta men så snart man är nöjd med bilen blir det fortsättning på andra projekt. Modelljärnväg och modellbilar är närmast till hands. Så är det.

    SvaraRadera