lördag 22 november 2014

Lördag 22 November 2014

En lördag om än ovanlig då man inte varit skadad på det sätt man är. Fann ett kontoutdrag som man ibland kollar ställningarna så att allt går till som det sig bör. Man hoppas att det inte blir något bestående som gör att man blir sjukskriven, skulle bli en total katastrof i sådana fall.
Frukosten var mager och tunnsådd. Så blir det när man för närvarande inte har råd med mycket mer. Ja sanningen att säga kommer man sig inte ut (ännu) annars hade man nog haft flingor av något slag. Det fick dock duga, och KAFFET var utmärkt!
Baklyktan till cykeln som man "renoverade" med vad man hade för några helger sedan. Trots allt är man nöjd med resultatet för NU HÅLLER det ett tag till, bara man är försiktig vilket man tydligen inte varit samt att väder och vind tagit på plasten, men nu är den hel igen.
Aloe Vera växer fint och man vet inte mer än att man sällan tar något från den, ja det är ju en medicinal växt som man kan ta bladens innehåll en geléliknande vattenbaserad olja att smörja in på kroppsdel som är skadad eller dylikt.
Sådär kunde det ha varit med de dosor man tvingades köpa i veckan (onsdag). GRATIS PROV 0 kronor. Med den sort man använder. Det hade underlättat en hel del. När man behöver medicin men nu fick det bli vad kris var på.
Den sorten är bäst! Taboca Red White Extra Strong. Ja man får satsa på Byron med Anis den är fin den med, ja finare! Men den är dyr så man kan inte använda vardagligt utan främst på helger.
En bild på ropelight Red från Sandbergs El, som man köpte för två veckor sedan eller något. De har utförsäljning och det visste man men man var ute efter lampa till en Saturn glitter lamp. Den hade de slut på, och det märktes att butiken inte var för vilka som helst. En ljusstake kostade 1390kr och trevliga små dekorativa lampor tingade prislapp på 295-800kr!!! Man nöjde sig med Ropelight Red.
Och så ser den ut när den är tänd, fin som fan och skönt att man monterade den i tid, istället för att stå och gillra och krångla när det är minusgrader ute! På måndag kör man ner bilen för skifte av dämpare och fjädrar bak (får se hur blodigt det blir kostnadsmässigt). Tack och lov är lönen inne på tisdag och man kan leva ett tag till.

Det var andra inlägget i femte bloggen. Man får se ifall det faller med någon av de fyra övriga. Som med de övriga bloggarna lär det nog bli helgerna som man orkar skriva på, så tillvida man inte är sjukskriven. Då kan det bli lite när som helst. Mästaren i Allt!

Som ett tillägg fann man ett kvitto på vad som blev på Söndag 23 november, en Pizza för  80kr.

Ja, så var det med den veckan.

3 kommentarer:

  1. Blogger samma eländes elände som alltid. Helvetiska jävla förbannade satans skit!!!

    SvaraRadera
  2. SvT2 visar operett "Elektra" för närvarande. Dåliga kulisser då de valde I20 regementets grusparkering som plats. Kanske hade de tur med vädret, annars blev det "slutet gott allting vått" ha ha ha!

    SvaraRadera
  3. Gällande Aloe Vera växten, tror man inte att den "helar" eller åtminstone lindrar artros i knäet, lika lite som den tilltagande ländryggvärken. Kanske det är som för många andra; värken "vandrar" mellan olika punkter, kroppsdelar som är mottagliga för den. Innan den eller inflammation finner ut ur kroppen.

    Förvisso har man slitit en del men man tycker samtidigt att det inte borde ta den vändning det gjort. Trots allt är det nog brister i köst i samband med tunga arbetsmoment som nu visar sig.

    Elände är det i alla fall liksom hur som helst.

    SvaraRadera