lördag 29 november 2014

Bilen och gör det själv handboken

Lossade förseglingen och öppnade boken man köpte onsdags. Gör-det-själv handbok för bilen. Förvånansvärt mot de falska rykten man hörde långt innan man köpte den, den innehåller allt möjligt och någon så att den inte var så detaljerad men ack vad FEL den personen hade!

Även om det främst är av intresse att läsa, känner man igen en del msn gjort och utfört. Däremot lär man aldrig renovera motorn men det är alltid intressant att läsa sig till innan än när något uppstått och man behöver få fram det snabbt.
RÄTT BILD! SOM SKULLE VARIT, MEN BLOGGERSKROT BIFÖLL EJ DÅ DE INTE KAN HANTERA BILDER DIREKT IFRÅN ANDROID, KLANTSKALLAR ELLER RÄTTARE SAGT PRIMITIVA PROGRAM.

 BILD SOM MAN TVINGADES FOTA PGA ATT "ALBUM" EJ FINNS I BLOGGERS VALALTERNATIV FÖR BILDKÄLLA. USELT!
Så ser den ut, och sidorna är många. Det tackar man för.

Trevlig lördag! Och första advent alla skyltsöndag tittare.

1 kommentar:

  1. Nu har man läst mer noggrant och funnit att en hel del av innehållet gäller "amerikanska" Volvo bilar. Det märks på intervall service och en hel del annat. Alla säkerhetsföreskrifter, men en är minst sagt klurig! "Varning: använd inte frostskyddsvätska för kylsystemet -bilens lackering kommer då att skadas"

    Här de verkligen översatt rätt? Om man tolkar det rätt ska inte t-sprit användas i kylsystemet att det har absolut inget med bilens lack att göra står klart!
    Däremot skall varken frostskyddsvätska eller annan tunn alkoholhaltig vätska tillföras kylsystemet utan endast vattenblandad glykol. Används t-sprit i spolarvätskebehållaren så KAN lackeringen skadas.

    SvaraRadera