måndag 1 december 2014

Intressanta Produkter hälsokost

Det skulle vara intressant att komma över åtminstone en 50cl flaska Original Finsprit 60%. Den skulle absolut INTE förtäras som dryck för ruset eller onykterhets skull utan användas i klart medicinskt syfte! Likt de flesta sprit sorter man provat efter 2004. De är inte många men då man för längesedan gjort bort "fest" perioden i sitt liv, återstår främst provande.
Man tillhör knappast kategorin finsmakare eller allmän drickare ej heller stor konsument eller missbrukare. Nej, intresset är både svalt med en del värme. Minns när man av en arbetskollega fick en flaska 50cl inhemsk Taiwanesisk sprit. Den var annorlunda. Sedan har man provat både renat brännvin från systembolaget och Beefeater 50% 50cl vilken man minns var stark men hade sin speciella smak och karaktär.
När det kommer till öl har man funnit EN favoritsort Heineken. Likt med sprit har man inte konsumerat några mängder eller olika sorter. Därav kan det bli intressant att även i ölsortimenten finna fina, sorter som komplement till favorit.
Skål och Välkommen! Drick aldrig för onykterhet eller ruset, det gör bara ungdomar, festprissar, alkoholister och narkomaner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar