söndag 14 december 2014

Tyckande Tänkande...Agerande och Resultat!

Imorgon blir det besiktning av bilen. Bra att få det ur världen. Sedan blir det en sväng förbi arbetet och lämna kopior på vad man fick i fredags med posten. Sämre att man inte fick det i onsdags då hade man kunnat ta med och gjort bort det ärendet på torsdag när man hade röntgen, busskortets sista giltighetsdag var dessutom i torsdags. Men men nu passar det rätt bra med morgondagen när man ändå har annat ärende dit.
Idag har man tagit fram ljushållare, ljusstake för levande ljus (vacker sådan!) Samt sett över julpynt som man har. Denna jul och nyår blir ytterst sparsmakad då ekonomin lät bli tillräckligt ansträngd pga sjukskrivning orsakat av höger knä.

När man läser lokala blaskan orkar man sällan läsa politiska saker, de läser man hellre i pappersformat som man prenumererar på samt naturligtvis de korrekta pik sajterna på Internet. Påklistrat hat tycks finnas överallt så också i stan. Mindre bemedlade snorungar framtidslösa, vänsterfascister gör sig hörda på sopansamling för likasinnade. De gör bäst i att stanna i denna fascisthåla! Utanför törs de inte yttra något. Bort med trångsynta socialister, moderater, centerpartister, Folkpartister, kristdemokrater och annat onödigt. Bannlys Miljöpartiet, flummigt initiativ och Vänsterpartiet!

Sedan finns ett parti, det enda tillförlitliga. Segrar om folket återfår hjärnorna, vill säga.
Söndag solens och den svenska värmens dag, JAVISST!

1 kommentar:

  1. Jomänn! Först åkte man till arbetet och drog kopior på läkarintyget, åkte även förbi och pratade med några kollegor. Därefter blev det besiktning av pärlan och den gick igenom! Bättre julklapp får man leta efter!!!

    Sedan åkte man hem och skriver för närvarande detta. Åh vad underbart att någonting lyckas och man kan känna sig lugnare med något.

    Hälsan är väl sämre med, men man kommer att göra allt man kan för att kunna återgå till jobbet inom snar framtid!.

    SvaraRadera