måndag 29 december 2014

Vinterland du sköna bortom all skröna!

God morgon!

Idag har vi -21℃ i samhället man bor i. Det blir att kolla upp en del saker idag samt se över de svävande ljuslyktorna man köpte för drygt 1-2 år sen. Fyrverkerier får andra stå för, det finns varken lust eller ekonomisk möjlighet nu. Sedan värnar man djur, natur, klimat och vegetation med ljuslyktorna. De brinner upp till slut och lämnar inget skräp efter sig som fyrverkerier gör.

Nej för närvarande väntar man MSM pulver från leverantör (om det nu kommer?) så man får prova och se ifall man uppnår resultat eller ej. Man är mer för naturläkemedel än läkemedelsindustrins kemikaliebomber. Även om naturläkemedel ibland kan vara dyrare kan man slippa biverkningar, magen mår bättre av naturliga läkemedel än det man köper på apoteket. Nåja, man får c om d under dagen som förlöper.

Väl mött! I naturläkemedlens och hälsokosters fantastiska värld! :D
--------------------------------------------------------------------------------------------
Uppdatering

Jodå klockan cirka 11:30  ringde en från posten på dörren och överlämnade (överräckte) ett paket, ett brev och en plastförseglad tidning Nya Tider! ÄNTLIGEN! som man väntat sedan man beställde produkten 18/12 men det hade man ju förberett sig på att under jul kan det ta tid. Så fick man slutligen produkten med en gratis bonus vilket man naturligtvis tackar för även om den går till annan familjemedlem Omega 3 kapslar. MSM står för Metyl-Sulfonyl- Metan och på ren svenska blir det Organiskt Svavel. Man har hört talas om produkten på nätet då den ska vara bra mot allergi, ledbesvär, återväxt av håret samt återfettning av huden. Samtliga har man/lider man av. Allergi har man, ledbesvär ja knäet! men även andra leder, återväxt av håret då hjässan inte har många strån kvar, återfettning av huden jo det kan ju vara något även det.

Skillnaden mellan en själv och många andra är att man inte blir katastrofalt missnöjd om produkten INTE funkar på något sätt, då har man ju i alla fall provat! Lika lite missnöjd blir man om produkten inte bifaller ALLA olika områden som skulle varit bra att få åtgärdade! Det rör sig trots allt om ett KOSTTILLSKOTT och ska betraktas som det naturläkemedel det är! Varken Hokus Pokus eller andra fenomen ingår, Naturläkemedel har man provat för och de har visat sig funka! Så hos en själv råder inga som helst tvivel om det.

När det kommer till Kolloidalt Silver ska även det framledes provas. Sedan är det skönt att det är kväll och man känner sig PIGG motför igår kväll!. Vad nu det beror på?

1 kommentar:

  1. Bortsett från MSM nu senast har man provat oändligt många olika naturläkemedel tidigare. Naturelab's Aloe Vera, Blue Berry+ är några andra. Dessa produkter som även de är avsedda som kosttillskott FUNKAR utmärkt! Blue Berry+ förbättrar synen på åtminstone mig och en till - min mor!

    Sedan är det fritt för folk i allmänhet att ge sitt förtroende för naturläkemedel eller hänge sig åt läkemedelsindustrins kemikaliebomber! För det är vad de är!

    SvaraRadera