söndag 7 december 2014

Middag igår enkelt och gott

Middag igår 6 december, Finlands självständighets dag sedan 1917, blev en utmärkt pizza+sallad+dryck.

Att restaurangen höjt priset med 5 kronor var ju mindre bra. Man undrar om den personen inte tog SITT pris istället för ordinarie? Antagligen. När man som man oftast gör betalar med kort orkar man inte bry sig när det blir fel och summan är under 50kr.

Ja, sista dagen innan återgång till kneget och man får se som höra vad som kan bli aktuellt då man fortfarande är delvis invalid. Höger knä som vid större ansträngning värker olidligt, trots att det är rena semestern jämfört med vad man brukar genomföra!

1 kommentar:

  1. Trist att det blev som det blev. Jobbigt att tvingas återvända samtidigt bra. Kan bli reaktioner. Oavsett vet man vad som gäller, sorgligt nog. 2014 års jul blir nästan liknande 2010, då man tyvärr blev 1500kr fattigare pga mässingsvin intendent som skulle haft 100 år i treriksröset! Där och då en händelse man aldrig avslöjar här. Den hösten gick i en parasits vilja och tecken. Då var då men nu är nu och man har bearbetat det hela noggrant så tids nog blir det radikala förändringar likt de som sker 2015- 20?? (det förblir också hemligt).

    SvaraRadera